Netflix pravi reboot filma ‘Shaft’

Netflix pravi reboot filma ‘Shaft’

Netflix u suradnji s New Line Cinema, pravi reboot filma ‘Shaft’, u suradnji koja bi mogla promijeniti model pravljenja filmova. Izvori kažu da su New Line i Netflix blizu dogovora oko pravljenja reboot filma ‘Shaft’. Netflix će platiti više od pola filmskog visokog budžeta od $30 milijuna, u zamjenu za internacionalna prava i mogućnost stavljanja filma na svoju streaming platformu, izvan Amerike, dva tjedna nakon što New Line pusti film u kinima u Americi. Produkcija filma počinje u prosincu.

Shaft – Richard Roundtree

New Line i Netflix nisu komentirali, ali izvori kažu da će film imati tradicionalna izdanja, nakon izlaska iz kina, na SVOD i DVD preko Warner Brosa. To bi djelomično trebalo spasiti kina, jer ta izdanja mogu izaći tek 90 dana nakon izlaska u kinima. Ali s druge strane ovaj izlazak na Netflixu dva tjedna nakon dolaska u kina, će im poprilično spustiti zaradu, ako se i druge filmske kuće odluče na takve dogovore.

The Shaft reboot je u izradi od kreatora serije ‘black-ish’ Kenya Barris, a glumit će Samuel L. Jackson u ulozi John Shaft, koji je 2000 glumio nećaka od New York City privatnog detektiva, prvi put viđenog u originalnom, akcijskom klasik filmu iz 1971, od redatelja Gordon Parks. Independence Day: Resurgence i Starz Survivor’s Remorse zvijezda Jessie T. Usher će glumiti Shaftovog sina, nakon duge potrage za glumcem. On će glumiti mladog računalnog stručnjaka i FBI agenta, koji iako otuđen od oca, morat će surađivati s njim na slučaju. To postaje sudar stare i nove škole. Očekuje se i da Richard Roundtree reprizira svoju ulogu, kao i 2000 godine.

Similar Posts