Henry Cavill smatra da ga je Mission: Impossible pripremila za novog James Bonda!

Henry Cavill smatra da ga je Mission: Impossible pripremila za novog James Bonda!

Daniel Craigovo vrijeme kao James Bond se bliži kraju, s još jednim filmom koji treba odraditi, a Hollywood traži novog glumca za tu legendarnu ulogu, tko će to biti možemo samo nagađati, ali sada se javio i Henry Cavill!
Kada razmišljamo o tome tko bi mogao biti novi Bond, razna imena nam padnu na pamet, kao i raznim stranim portalima koji su donosili već razna imena, a i mi smo o nekim spekulacijama već pisali, ali do sada još nisam vidio da je ikome pao na pamet Henry Cavill. Bio je odličan u “The Man From U.N.C.L.E”, a kako se sada čini bit će odličan i u Mission: Impossible (još ćemo vidjeti), ali može li biti novi Bond?

Henry Cavill smatra da ga je Mission: Impossible pripremila za novog James Bonda!

Henry Cavill je izjavio za Yahoo Movies UK da bi jako volio glumiti novog James Bonda.

Rekao je: “Ah, James Bond. Ja bi ga naravno volio glumiti. Mislim da bi Bond bio zaista zabavna uloga. Britanski je, super je. Mislim da sada kada imam svoju Mission: Impossible značku možemo praviti prave akrobacije i još više nabrijati Bonda. Ne da do sada nisu radili prave akrobacije, nego kažem da bi bilo zabavno za mene uzeti ovo što sam sada naučio i prenijeti na film poput Bonda. Volio bi glumiti Britanca. Nemam često priliku glumiti Britanca. Tako da da, volio bi tu priliku i ako bi me pitali, ja bi sigurno pristao.”

Cavill je također progovorio i o Tom Cruise, te je rekao da je kroz njega vidio da tjelesnost nije dovoljna za akrobacije.

“Ne znam ima li to veze s rađenjem dodatnih akrobacija, želim ih raditi svakako, ali shvatio sam da tjelesnost nije dovoljna. Morate imate sve te sposobnosti, ide puno dalje od toga da ste žilavi ili da želite uskočiti u to. Ako ne možete letjeti helikopterom, ne možete letjeti helikopterom, tako da sam izašao iz tog filma s listom licenci koje moram prikupiti. Licenca za helikopter, imam licencu za motor, sada samo moram naučiti kako ga akrobatski voziti. Moram naučiti kako zanositi aute, moram naučiti puno toga.”

Produkcija na sljedećem James Bond filmu započinje ovog prosinca, dok Mission Impossible – Fallout izlazi 27. srpnja (sutra).

Kada se pogleda izgled i fizika Henry Cavilla, čini mi se kao da bi mogao biti dobar izbor za Bonda, napišite nam u komentarima što mislite o tome i koga bi vi voljeli vidjeti u toj ulozi. Do sada su se za tu ulogu spominjali Tom Hardy, Idris Elba, Tom Hiddleston i mnogi drugi.

 

Similar Posts