Gal Gadot u novom trileru 'Deeper'

Gal Gadot u novom trileru ‘Deeper’

Ljubitelji ‘Wonder Woman’ radujte se! Gal Gadot je našla novi projekt u kojem će glumiti, nadolazeći MGM, nadnaravni triler film ‘Deeper’!

Gadot je u ranim pregovorima kako bi se pridružila Bradley Cooperu u filmu koji je studio prvi puta uzeo raditi u 2016. Skripta koja se našla na aukciji, od scenarista Max Landisa, naišla je na nekoliko ponuda, od Paramount i Odd Lot Entertainment, a najbolju ponudu je imao MGM, koji je dobio prava na film.

Gal Gadot u novom trileru 'Deeper'

Kornel Mundruczo, redatelj iza filma ‘White God,’ će biti i redatelj ovog filma, koji priča priču o osramoćenom astronautu na misiji u dubokom moru, istražujući novo pronađeni duboki jarak, ali uskoro se nađe suočen s nadnaravnom i opasnom silom. Projekt je rečeno da ima jako puno sličnosti s filmovima ‘Gravity’ i ‘The Martian.’

Još ne znamo koga će Gadot glumiti. David Goyer, Kevin Turen, Russell Ackerman, John Schoenfelder i Max Landis su producenti, baš kao i Bradley Cooper.

Gal Gadot he postala internacionalna zvijezda nakon svoje uloge u filmu ‘Wonder Woman’, koji je postao ogroman hit, kao i jedan od najvećih hitova ove godine, zaradio je do sada $818 milijuna u svijetu. Gadot će se vratiti u nastavku, koji će ponovno režirati Patty Jenkins, Ali njen cilj je snimiti ‘Deeper’ prije nego DC film krene u produkciju.

Priča filma vrlo dobro zvuči, a i Gal Gadot u jednoj od glavnih uloga, pa se zaista nadamo što prije vidjeti ga.

Druge je zanimalo i ovo...