Chris Hemsworth želi da Guardians 3 budu Asgardians of the Galaxy

Chris Hemsworth želi da Guardians 3 budu Asgardians of the Galaxy

Chris Hemsworth otkriva kako bi volio da Thor postane Asgardian of the Galaxy za film Guardians of the Galaxy Vol. 3. Avengers: Endgame nam je pokazao kako se Thor pridružuje svojim prijateljima iz Guardians of the Galaxy na Benataru. Međutim, ovog puta on zaista nema gdje dalje biti, pa zašto se onda ne potpuno pridružiti svojim prijateljima koji putuju svemirom? Hemsworth je nedavno intervjuiran i upitan oko te mogućnosti, a on je izbjegavao odgovor na to pitanje, što je sasvim razumljivo kada se uzme u obzir koliko Marvel Studios sve voli držati pod velom tajnosti.

Thorov lik je postajao dosadan Chris Hemsworthu nakon The Dark World filma iz 2013. godine. Glumac se nije stidio reći što misli o liku, ali nakon što je radio s Taika Waititijem na Ragnaroku, vratio se ponovno osnažen i spreman zaigrati Boga groma na nov način. To je priča koju bi Hemsworth volio nastaviti glumiti. Kada je upitan o Guardians of the Galaxy 3, on je imao ovo za reći.

Chris Hemsworth želi da Guardians 3 budu Asgardians of the Galaxy

“Ja bi volio glumiti tog lika opet. Toliko ga volim – pogotovo ako postoji nešto jedinstveno za napraviti opet s njim. Osjećao sam da su posljednja tri filma znatno, znatno drugačija svaki puta. Zaista se svaki puta činilo kao da je to drugi lik. Ja čak ni ne znam hoće li oni i kada snimati Guardians of the Galaxy 3. Nakon tiskovne turneje Avengersa otišao sam i zakopao glavu u pijesak.”

Thor je izrazio i svoje mišljenje o pridruživanju Guardians of the Galaxy 3, Chris Hemsworth je rekao, “Ja ću radi s bilo kime od te ekipe. Asgardians Of The Galaxy.” Glumac je nastavio i rekao da mu se sviđa ideja i pravi se kao da je sada prvi puta čuje, dodavši, “To je zapravo super. Možda ste mi upravo pronašli moj sljedeći posao. Hvala ti čovječe.” I dok je Hemsworth rekao da je zabio glavu u pijesak nakon filma Avengers: Endgame, taj pijesak vrlo vjerojatno nije bio previše dubok.

Chris Hemsworth želi da Guardians 3 budu Asgardians of the Galaxy

James Gunn se vraća iza kamera filma Guardians of the Galaxy vol.3, a skriptu je završio prije više od godinu dana. I dok bi MCU fanovi voljeli vidjeti Asgardians of the Galaxy element kako se odigrava ponovno na velikim ekranima, Gunn bi mogao imati drugačije ideje. Imamo dosta velike glasine da će se treći dio fokusirati na proširenje priče Rocketa. On i Thor su prijatelji, tako da bi to moglo raditi, ali možda i nije dio filma.

Nažalost, kako stvari točno stoje sigurno nećemo saznati prije Spider-Man: Far From Home filma, a nakon toga se možemo samo nadati čuti više službenih informacija, od uvijek tajanstvenog Kevin Feigea i Marvel Studiosa.

Similar Posts