Birds of Prey zvijezda Margot Robbie navodno razvija Tank Girl Film

Birds of Prey zvijezda Margot Robbie navodno razvija Tank Girl Film

Postojale su glasine o Tank Girl reboot filmu već godinama, a sada je jedan od kreatora tog lika otkrio da je produkcijska kuća Margot Robbie dobila prava. Znači li to da će ona glumiti glavnu ulogu? On također dodaje da je film već nekoliko mjeseci u produkciji.

Ako se ovo pokaže točnim, možemo li vidjeti Margot u ulozi Rebecce Buck? Njezin Harley Quinn lik je vrlo sličan Rebecci na mnogo načina, ali to ne znači nužno da će Robbie biti zainteresirana.

Lori Petty prethodno je glumila lik u podcijenjenoj adaptaciji režisera Rachela Talalaya iz 1995. godine.

Tank Girl je Britanski strip kojeg su stvorili Jamie Hewlett i Alan Martin. Istoimeni lik Tank Girl (Rebecca Buck –

kasnije otkriveno da je rođena kao Fonzie Rebecca Buckler) vozi tenk, koji je i njezin dom. Ona obavlja serije misija za nejasnu organizaciju prije nego što napravi ozbiljnu pogrešku i biva proglašena odmetnikom zbog svojih seksualnih sklonosti i zloupotrebe droga. Strip se usredotočuje na njezine nesretne avanture s njezinim dečkom Boogom, mutantnim klokanom.

Na stil stripa snažno utječe vizualna punk umjetnost i stripovi su često duboko dezorganizirani, anarhični, apsurdistički i psihodelični. Strip je originalno bio smješten u Australiji budućnosti, ali je snažno crpio iz suvremene britanske pop kulture.

Za sada nije poznat datum izlaska filma Tank Girl.

Similar Posts