Da, Thanosov Endgame mač je jači od Vibraniuma!

Avengers: Endgame VFX umjetnik otkriva Thanosovu grešku u filmu koju su svi propustili

Nijedan film nije zaradio više novca na kino blagajnama od Avengers: Endgame, ali čak ni tada film nije bio nepobjediv. Ubrzo nakon što je Marvel Studios prošle godine pogodio došao na kućne medije, fanovi su brzo istakli VFX grešku koja je završila u kino i kućnim izdanjima. Kad je Ratnik Thanos (onaj iz prošlosti), htio pucnuti prstima dok je nosio Stark rukavicu, prsti rukavica na trenutak prolaze kroz dlan.

Prizor koji je u pitanju osmislio je Matt Aitken i njegov tim u Weta Digitalu, a tek nedavno, Aitken je progovorio u nedavnom videu za YouTube kanal Corridor Crew.

 

“Da, volio bi da smo to primijetili na vrijeme,” Aitken je zaključio. “To samo pokazuje da uvijek ima još malo toga što biste mogli učiniti. Ali da, radili smo puno posla na oklopu. Ne želite suzdržavati ono što Josh [Brolin] radi na setu, želite da on može glumiti i morate imati oklop koji će to moći prikazati.”

Pogreška se događa u samo nekoliko kadrova i propustiti ćete je ako trepnete, pogledajte je oko 5:20 u gornjem videu, kada Aitken počne raspravljati o njoj.

Greška u isjecanju – što je VFX izraz za omogućavanje da jedan element pogrešno prođe kroz drugi – dolazi ubrzo nakon još jedne potencijalne pogreške. Upravo kad će Thanos tada puknuti prstima, naizgled gleda ravno u rukavicu, gdje bi trebao biti Time Stone. Naravno, u ovom trenutku, Iron Man (Robert Downey Jr.) već je uzeo Infinity Kamenje od Thanosa prije nego što je sam pukne prstima, spasivši Avengere (i svijet) od gotovo izvjesnog uništenja.

Pogledajte sami i procijenite.

Similar Posts