Avengers: Endgame osvojio nagradu 'Film Godine' i Robert Downey Jr. nagradu 'Glumca Godine' na People's Choice 2019.

Avengers: Endgame osvojio nagradu ‘Film Godine’ i Robert Downey Jr. nagradu ‘Glumca Godine’ na People’s Choice 2019.

Disney je započeo “For Your Consideration” kampanju za Avengers: Endgame u napadu na Oscare, a od tada, film je osvojio najveću nagradu ove dosadašnje sezone. People’s Choice Awards održao se jučer u Santa Monica Barker Hangar i pri kraju emisije, Avengers: Endgame je proglašen Najboljim Filmom Godine. To je druga nagrada koju je film osvojio nakon što je Endgame zvijezda Robert Downey Jr. otišao kući s nagradom Najboljeg Filmskog Glumca godine. U totalu, Marvel Studios film je nominiran za sedam nagrada, uključujući Filmsku Glumicu Godine (Scarlett Johansson) i Akcijsku Zvijezdu Godine (za Downeyja i Chrisa Evansa).

Sljedeće velike nagrade su Screen Actors Guild Awards 26. siječnja prije Oscara koji su 09. veljače. Sve u svemu, Disney gura Avengers: Endgame u čak 14 različitih kategorija za Oscare uključujući Najbolji Film, Najboljeg redatelja, Najbolji prilagođeni scenarij, Najboljeg sporednog glumca, Najbolju sporednu glumicu, Najbolju kinematografiju, Najbolja montaža filma, Najbolji produkcijski dizajn, Najbolji dizajn kostima, Najbolja šminka i frizura, Najbolji zvuk (miksanje), Najbolja montaža zvuka, Najbolji vizualni efekti i Najbolju originalnu glazbu.

Nakon što je prošle godine Black Panther osvojio tri Oscara, Endgame producent Trinh Tran je ranije ove godine rekao kako će biti “odlično” za Endgame kada ove godine bude počistio Oscare.

Što vi mislite, ima li šanse za Oscare i u kojim kategorijama?

Similar Posts