James Cameron otkriva nove detalje o njegovim nadolazećim 'Avatar' nastavcima

Avatar 2 producent nas zadirkuje detaljima radnje filma

Prošlo je desetljeće od kada je James Cameronov Avatar izašao u kina i postao film s najvećom zaradom u povijesti (dok ga prošle godine Avengers: Endgame nije skinuo s trona). U tim godinama Cameron je ponovno razvio tehnologiju koja mu je potrebna za nastavak i smislio priču o kojoj za sada još ne znam gotovo ništa. Na svu sreću, producent Jon Landau se otvorio u posljednjem intervju o filmu i otkrio neke zanimljive detalje radnje.

“Ovo je priča o obitelji Sully i što će učiniti kako bi zadržali obitelj na okupu,” Landau je rekao za RNZ. “Jake i Neytiri imaju obitelj u ovom filmu, oni su prisiljeni napustiti svoj dom, oni odlaze i istražuju različite regije Pandore, uključujući provođenje puno vremena na vodi, oko vode i u vodi. Ja mislim, zašto se ljudi sve više okreću zabavi, više nego ikada prije? Mislim da je to da pobjegnu, pobjegnu iz svijeta u kojem se nalazimo, kako bi izbjegli druge pritiske koje imaju u svom životu.”

Vijesti da će se film fokusirati na djecu Sam Worthingtonovog Jake Sully i Zoe Saldana Neytiri (mladi glumci Jamie Flatters, Britain Dalton i Trinity Bliss će igrati te uloge u filmu) samo po sebi i nije veliko otkriće, ali da moraju napustiti svoje domove i istraživati ostatke Pandore je veliki uvid u zaplet nastavka.

Landau dodatno pojašnjava njihove namjere za Avatar franšizu:

“Mislim da s Avatarom, mi imamo priliku dopustiti ljudima da pobjegnu u nevjerojatni svijet s nevjerojatnim likovima koje će pratiti, na gotovo isti način kako je Peter Jackson uspio napraviti s Lord of the Rings, tako da je to ono što se radujemo napraviti.”

U Avatar 2 će se također vratiti i drugi članovi glumačke postave iz 2009. godine, poput Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder i Matt Gerald. Novi članovi glumačke postave uključuju Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, David Thewlis, Vin Diesel i CJ Jones.

Similar Posts