Ubice Mog Oca: Stigao novi trailer i datum izlaska za četvrtu sezonu

Ubice Mog Oca: Stigao novi trailer i datum izlaska za četvrtu sezonu

Stigao je prvi trailer četvrte sezone popularne srpske serije Ubice Mog Oca. Naše junake ove sezone čeka nova, i još veća doza zločina, tragedija i prijetnji iz kriminalnog podzemlja.

Datum premijere četvrte sezone: 28. veljače 2020.

Žanr: Drama, krimi, misterija, triler

Autori: Nataša Drakulić, Predrag Antonijević

Glumačka postava: Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Nina Janković Dičić, Miodrag Radonjić, Slavko Štimac, Slaviša Ćurović, Elizabeta Đorevska, Mirjana Karanović, Predrag Bjelac, Sloboda Mićalović, Milena Vasić, Aleksandra Prijović, Natalija Vlahović,

Sinopsis: Priča ove sezone temelji se na rješavanju slučaja silovanja, zatim ratovima zločinačkih klanova i konačnom rješenju misterije oko ubojica Mile Jakovljevića i Milice Despotović.

Ubice Mog Oca: Stigao novi trailer i datum izlaska za četvrtu sezonu

Ove zime započinje još jedna, dugo-očekivana, četvrta sezona popularne visoko-budžetne serije Ubice Mog Oca. U glavnim ulogama se vraćaju Vuk Kostić, Marko Janketić i Tihomir Stanić. Sezona će nastaviti odmah tamo gdje je prethodna sezona stala, Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) još uvijek mora otkriti istinu oko ubojstva njegovog oca za koje zna da su, uz kriminalno podzemlje, odgovorni i ljudi iz policijskih redova. Vuk Kostić je otkrio da će Aleksandar u ovoj sezoni postati načelnik odjela za narkotike, a ove sezone će se istraživati i novi slučaj, slučaj silovanja zbog čega će biti neophodna suradnja sa Dunjom, načelnicom za seksualne delikte koju će glumiti Sloboda Mićalović, zvana Boba, koja je samo jedan od mnogih novih imena koja očekujemo u ovoj novoj sezoni.

Osim Slobode, od novopridošlica u seriji možemo očekivati i Nataliju Vlahović, Anju Kovač, te popularnu pjevačicu Aleksandru Prijović u ulozi Mile, čija konkretna uloga još uvijek nije definirana. U prethodne tri sezone, serija je imala poznate pjevače kao goste koji su pjevali tijekom scena u kafiću, ali Aleksandra bi mogla biti prva i sa većom ulogom od te pjevačke. Uz to, seriji se nakon jedne sezone pauze vraća i Milena Vasić kao pjevačica Biba.

Autor Predrag Antonijević je najavio da već sada možemo očekivati i snimanje pete i šeste sezone, što znači da nas očekuje još jako puno zapleta. Četvrta sezona će započeti ove zime.

Novi trailer:

Similar Posts