Trailer: The Curse of La Llorona (2019)

Trailer: The Curse of La Llorona (2019)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeći horor, misterija, triler film, od producenata Conjuring svemira, The Curse of La Llorona!

Datum izlaska filma The Curse of La Llorona:

19. travanj 2019

Žanr filma:

Horor, misterija, triler

Redatelj:

Michael Chaves

Scenarist:

Mikki Daughtry, Tobias Iaconis

Glumci:

Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz

Radnje ukratko:

Zanemarujući zastrašujuća upozorenja uznemirene majke osumnjičene za ugrožavanje djeteta, socijalna radnica i njezina mala djeca su uskoro uvučena u zastrašujuće nadnaravno carstvo.

Trailer: The Curse of La Llorona (2019)

The Curse of La Llorona je nadolazeći Američki nadnaravni horor film, redatelja Michael Chaves i scenarista Mikki Daughtry i Tobias Iaconis. Zvijezde filma su Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Sean Patrick Thomas i Raymond Cruz. James Wan je producent filma kroz svoju produkcijsku kuću – Atomic Monster Productions.

La Llorona. Tugujuća žena. Zastrašujuće ukazanje na granici raja i pakla. Sami spomen njenog imena izaziva strah već generacijama u cijelome svijetu.

Za vrijeme svog života, utopila je vlastitu djecu u ljubomornom bijesu, bacajući se u rijeku za njima dok je plakala od boli. Sada su njene suze vječne. One su smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. La Llorona lovi djecu kako bi ih zamijenila sa svojom. Što više vremena prolazi to je njena želja za djecom sve veća…a metode sve više zastrašujuće.

Zanemarujući zastrašujuće upozorenje majke koja je osumnjičena da ugrožava svoju djecu, socijalna radnica i njezina mala djeca ubrzo se nađu u beznadnoj situaciji. Njihova jedina nada za preživljavanjem La Lloroninog smrtonosnog gnjeva je svećenik i njegovo misteriozno tjeranje zla.

Čuvajte se njezine hladnoće… ništa ju neće zaustaviti da vas odvede u mrak.
Jer nema mira za njezinu tjeskobu. Nema milosti za njezinu dušu.
I nema bijega od La Lloroninog prokletstva.

U travnju će oživjeti najstrašnija legenda u novom filmu Jamesa Wana, producenta svijeta Prizivanja. U glavnim ulogama su Linda Cardellini, Raymond Cruz, Patricia Velasquez i Marisol Ramirez. Uz njih se pojavljuju i Sean Patrick Thomas, Jaynee-Lynne Kinchen te Roman Christou. Chaves je režirao film prema scenariju Mikki Daughtry i Tobiasa Iaconisa. Za glazbu je zaslužan Joseph Bishara, koji je radio glazbu za filmove Annabell i Prizivanje.

Film dolazi u kina 19. travnja 2019. godine od Warner Bros. Pictures i New Line Cinema.

Trailer filma The Curse of La Llorona:

https://youtu.be/bY4QxxAOyAA

Stariji traileri filma The Curse of La Llorona:

https://youtu.be/gIJMUzot-pA

Similar Posts