6 Novih Teaser Trailer za 'Joker'!

Trailer: Joker (2019)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeći superherojski psihološki krimi triler DC film, s Joaquin Phoenixom i Robert De Nirom u glavnim ulogama, Joker!

Datum izlaska filma Joker:

04. listopad 2019.

Žanr filma:

Krimi, drama, triler, superhero

Redatelj:

Todd Phillips

Scenarist:

Todd Phillips, Scott Silver

Glumci:

Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Robert De Niro

Radnja ukratko:

Godine 1981. propali komičar, zanemaren od društva, okreće se u životu kriminala i kaosa u Gotham Cityju.

Trailer: Joker (2019)

Warner Bros. Pictures donosi film o najpoznatijem negativcu Gotham Cityja  – Jokeru. Do sada smo u ulogama Jokera gledali legendarnog Jacka Nicholsona i Heatha Ledgera, a sada mračnu ulogu preuzima nominiran za nagradu Oscar® Joaquin Phoenix. Uz njega ćemo gledati i dobitnika nagrade Oscar® Roberta De Nira, a za režiju i produkciju je zaslužan nominiran za nagradu Oscar® Todd Phillips, tvorac trilogije Mamurluk.

Ovo je neispričana, samostalna priča o jednom od napoznatijih i najozloglašenijih negativaca. Joker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Lik su stvorili Jerry Robinson, Bill Finger i Bob Kane, a prvi put se pojavio 1940. godine u stripu Batman #1. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Joker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tijekom različitih razdoblja. Redateljevo istraživanje Arthura Flecka (Phoenix), čovjeka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru, već puno više od toga. Kako ga je redatelj okarakterizirao, pogledajte u teaser traileru koji donosimo u nastavku.

U ostalim ulogama su: Zazie Beetz (“Deadpool 2”), Frances Conroy (TV’s “American Horror Story”), Marc Maron (“GLOW”), Bill Camp (“Red Sparrow,” “Molly’s Game”), Glenn Fleshler (“Barry”), Shea Whigham (“Kong: Skull Island”), Brett Cullen (“42,” Netflix’s “Narcos”), Douglas Hodge (“Red Sparrow,”) i Josh Pais (“Going in Style”).

Trailer puštamo simbolično na rođendan jednog od najdražih Jokera – Heatha Ledgera.

JOKER, u distribuciji Blitza, u kina dolazi 3. listopada ove godine.

Trailer filma Joker:

https://youtu.be/aaKhqnm7GJQ

Similar Posts