Trailer: It: Chapter Two (2019)

Trailer: It: Chapter Two (Ono: Drugo Poglavlje, 2019)

Stigao je novi službeni trailer za nadolazeći nadnaravni horor film i nastavak filma iz 2017. godine, It: Chapter Two (Ono: Drugo Poglavlje).

Naša recenzija filma IT: Chapter Two

Datum izlaska filma It: Chapter Two:

06. rujan 2019.

Hrvatski naziv:

Ono: Drugo Poglavlje

Žanr filma:

Horor, triler

Redatelj:

Andy Muschietti

Scenarist:

Gary Dauberman, Stephen King

Glumci:

James McAvoy, Jack Dylan Grazer, Jessica Chastain, Bill Skarsgård, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone

Radnja ukratko:

Dvadeset i sedam godina kasnije, članovi Kluba Gubitnika odrasli su i odselili se, dok ih razoran telefonski poziv ne vrati.

 

It: Chapter Two (Ono: Drugo Poglavlje) je nadolazeći Američki nadnaravni horor film i nastavak filma iz 2017. godine It. Oba dijela su adaptacije knjiga Stephena Kinga iz 1986. godine istog naziva. Film produciraju New Line Cinema, Vertigo Entertainment i Rideback, a distribuira ga Warner Bros. Pictures. Redatelj drugog dijela je Andy Muschietti, a scenarist je Gary Dauberman.

Službena kratka radnja filma:

“Zato što svakih 27 godina zlo posjeti Derry, Maine, “IT CHAPTER TWO” ponovno ujedinjuje likove – koji su od tada davno otišli svojim putevima – kao odrasle, gotovo trideset godina nakon događanja u prvom filmu.”

Smješten u 2016. godinu, dvadeset i sedam godina nakon događanja u 1989. opisanih u prvom filmu, Bill Skarsgård će reprizirati svoju ulogu Pennywisea. U filmu će također glumiti i James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone i Andy Bean, koji glume odrasle verzije članova Kluba Gubitnika, dok će Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer i Wyatt Oleff ponoviti svoje uloge iz prvog filma kao mladi Gubitnici.

Teach Grant i Jess Weixler će također biti u filmu. Grant će utjeloviti odraslog Henry Bowers, nasilnika kojeg je u prvom dijelu glumio Nicholas Hamilton. Weixler je potpisala za ulogu žene Bill Denbrougha.

It: Chapter Two (Ono: Drugo Poglavlje) dolazi u kina 06. rujna 2019. godine.

Similar Posts