Trailer: Gotham Sezona 5

Trailer: Gotham Sezona 5

Stigao je novi trailer za drugi dio pete i posljednje sezone Foxove serije Gotham. Ovaj trailer se fokusira Cameron Monaghana kao The Joker.

Za one koji ne znaju, Gotham je DC serija, koja prati priču u usponu detektiva James Gordona do njegove pozicije u Gotham City, godinama prije Batmanovog postanka. U ovoj petoj i posljednjoj sezoni bi trebalo doći upravo do toga, dolaska Viteza Tame.

Osim ovog novog trailera, stigla je i poster/slika Cameron Monaghana kao The Joker, a pogledajte ju ispod.

Trailer: Gotham Sezona 5

U petoj sezoni se vraćaju stari negativci, a najavljen je i novi negativac Bane.

S Gothamom na rubu totalne anarhije i odrezanim od ostatka svijeta, samo Jim Gordon, Bruce Wayne i šačica heroja ostaju iza kako bi preuzeli grad. Inspiriran stripovskom pričom “No Man’s Land” negativci koji uključuju Penguina, Riddlera, Sirens i Jeremiah su zauzeli razne dijelove grada. Hoće li red biti uspostavljen ili će kaos vladati Gothamom?

Zvijezde Gotham serije su Ben McKenzie kao Jim Gordon, Donal Logue kao Harvey Bullock, David Mazouz kao Bruce Wayne, Sean Pertwee kao Alfred Pennyworth, Robin Lord Taylor kao Oswald Cobblepot, Camren Bicondova kao Selina Kyle i Cory Michael Smith kao Edward Nygma.

Sezona je poznata i pod nazivom Legend of the Dark Knight, a podnaslov joj je Witness the End of Gotham.

Ova, 12. epizoda i nastavak pete i posljednje sezone serije Gotham stiže na male ekrane 18. travnja 2019. godine.

U nastavku pogledajte novi trailer serije Gotham.

Similar Posts