Recenzija: Game Night (2018) - Svijet filma

Recenzija: Game Night (2018)

Pogledali smo akcijsku, krimi, crnu komediju, s Rachel McAdams i Jason Bateman u glavnim ulogama, Game Night. Našu recenziju filma Game Night pročitajte u članku. 

Žanr:

Akcija, komedija, krimi

Redatelj:

John Francis Daley, Jonathan Goldstein

Scenarist:

Mark Perez

Glumci:

Rachel McAdams, Jesse Plemons, Jason Bateman

Radnje ukratko:

Skupina prijatelja koja se redovito nalazi za noćno igranje, pokušavaju rješiti misterij ubojstva.

Recenzija: Game Night (2018)

Game Night je Američka akcijska, krimi, crna komedija, redatelja John Francis Daley i Jonathan Goldstein, te scenarista Mark Perez. Zvijezde filma su Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler, Jesse Plemons i Jeffrey Wright.

Game Night počne odlično, nekoliko vrlo dobrih šala, odmah u startu, sjednu na plodno tlo i uspiju me dobro nasmijati. I to, malo za promjenu, bez psovki, samo s kvalitetnim humorom. Uz to, interesantno i zanimljivo se priča počne odvijati i sama ideja te lude ‘glavne’ igre je vrlo dobra.

Nažalost, kao kod gotovo svake komedije za koju sam pisao recenziju, ponovno se događa ista stvar. Pokušavaju nešto jednostavno pretvoriti u nešto pretjerano komplicirano, kroz što se potpuno gubi ona glavna i najbolja strana filma, a to je humor. Sve ovo ostalo u filmu je u najbolju ruku drugo razredno, a dobra ideja o ludoj igri, se pretvara u maksimalno pretjerivanje koje ne vodi nikuda. Kako film odmiče, nažalost postaje sve gori i gori.

Glumci u startu i likovi koje glume su bili zanimljivi, kasnije, baš kao i film, svi oni postaju poprilično iritantni.

Moram priznati da sam se na kraju dosta razočarao, jer sam se nadao da bi ovo mogla biti jedna od rijetkih dobrih komedija zadnjih godina. Nažalost to nije, u cijelom filmu sam se nasmijao jedno 5 puta, od toga vjerojatno 4 na samom početku. Ostale žanrove koje ovaj film zastupa ne treba ni spominjati jer su očajni.

Lagana zabava, za pustiti mozak na pašu, ali za sve drugo, potražite neki drugi film.

Druge je zanimalo i ovo...