Marvel Studios Spider-Man 3 otkriven radni naziv filma

Marvel Studios Spider-Man 3 otkriven radni naziv filma

Marvel Studios u srpnju započinje rad na trećem Spider-Man filmu, a sada su otkrili i službeni radni naziv filma. Posljednje izdanje Production Weekly je otkrilo da će se novi film snimati pod nazivom “Serenity Now,” što je prikladno iz nekoliko razloga, prvi je to što se radi o vrlo jasnoj referenci na sitcom Seinfeld iz 90-ih. U seriji “Serenity Now” je mantra namijenjena smirivanju osobe koja je izgovara, a za koju se otkriva da dugoročno ima obrnuti učinak. Drugi razlog što je ovo odlično za treći Spider-Man film je taj što je u skladu s tradicijom.

2017. Spider-Man: Homecoming se snimao pod nazivom “Summer of George,” još jedna referenca na Seinfeld, dok se 2019. godine Spider-Man: Far From Home snimao pod nazivom “Fall of George” (nije baš Seinfeldova referenca već pametan nastavak na njezinog prethodnika). Marvel Studios za svoje filmove često izabire drska produkcijska imena, ali zahvaljujući temi Seinfelda prvog Spider-Mana oni su sada spojeni s tom serijom.

“Mi izabiremo kodna imena koja nas nasmijavaju,” jedan od producenata Eric Hauserman Carroll je rekao za film iz 2017. “U to vrijeme otprilike u LA-u je postojao kanal koji je od 22 do 23 sata pokazivao ponavljanja Seinfelda, a svi smo počeli dolaziti sutradan i razgovarati o Seinfeldu, a kad smo morali odabrati kodno ime za to, ‘Summer of George’ bio je jedan (prijedlog) zbog kojeg smo se svi najjače nasmijali.”

Produkcija trećeg Spider-Man filma bez naslova trebala bi početi u srpnju, a očekuje se da će trajati do listopada ove godine s lokacijama snimanja, uključujući Atlantu, New York, Los Angeles i Island.

Spider-Man 3 trebao bi stići u kina 16. srpnja 2021. godine.

Similar Posts