Zašto nam je potreban Superman Henryja Cavilla sada više nego ikad

Henry Cavill navodno u posljednjoj fazi pregovora da se vrati kao Superman

Nakon što je imao odličan debi kao Superman u filmu Man of Steel, Cavill je uglavnom prebačen u dijeljene glavne uloge, uključujući one u filmovima Batman V Superman: Dawn of Justice i Justice League.

Kroz tri pojavljivanja, redatelj/scenarist Zack Snyder je pokazao neodlučnost u kojem smijeru bi odveo lika, pa je tako on u BvS bio poprilično mračan i prizemljenije, dok se u Justice League vratio svojim korijenima. Sve je to vodilo tome da većina misli kako su Cavillovi dani kao Superman odbrojeni, ali, sada nakon dugo čekanja, Cavill bi se mogao vratiti kao Man of Steel.

Prema Tweetu od Youtube osobnosti Grace Randolph, Henry Cavill je u posljednjim pregovorima s Warner Brothers da se vrati kao Superman, s Randolphom koji je potvrdio da bi se razgovori mogli finalizirati u sljedećih nekoliko dana.

Ove vijesti dolaze svježe nakon što je WB objavio izlazak Snayder reza JL koji će u 2021. godini doći na HBO Max.

S obzirom na sva pričanja o raznim glumcima koji će preuzeti plašt Supermana, biti će zaista veliko iznenađenje ako se WB odluči nastaviti s Cavillom, međutim, bez obzira na to, još smo daleko od nekih najava o novom Superman filmu, a još dalje o gledanju istog.

Similar Posts