FilmPeek - Božićni specijal

FilmPeek – Božićni specijal

EKIPA FILMPEEKA OTKRIVA
NAJBOLJE FILMOVE 2018.!

Druga sezona službeno je gotova, a za kraj
FilmPeek je snimio Božićni specijal
s najboljim filmovima godine!

Nakon deset tjedana i deset novih epizoda, YouTube kanal FilmPeek službeno je završio s drugom sezonom emitiranja odnosno objavljivanja videa. Tijekom druge sezone, gledatelji su mogli pogledati (i poslušati) što Luka i Vajta misle o filmovima „Zvijezda je rođena“, „Venom“, „Prvi čovjek“, „Teška vremena u motelu El Royale“, „Bohemian Rhapsody“, „Noć vještica“, „Ralph ruši Internet“ i „Udovice“, a našlo se tu i mjesta za priču o Netflixovoj seriji „The Haunting of Hill House“ kao i za posebnu epizodu posvećenu njihovim najdražim serijama ikada. Uz sve to, poseban gost druge sezone bio je i Jan koji je umjesto odsutnog Vajte popunio mjesto za priču o filmovima „Creed II“ i „Aquaman“.

Ovoga tjedna simpatični YouTuberi snimili su Božićni specijal – epizodu posvećenu isključivo njihovim najomiljenijim filmovima 2018. godine. Liste im se potpuno razlikuju i gotovo da i nema filma oko kojeg se slažu što apsolutno dodaje na zanimljivosti cijele epizode, ali i kanala općenito.

Podsjetimo, ekipu FilmPeeka čine Luka i Vajta (ispred kamere) i Matea (iza kamere) koji su sa svojim YouTube kanalom krenuli u veljači ove godine i nakon solidne proljetne prve sezone od sedam epizoda napravili stanku za ljeto kako bi se što bolje pripremili za ono što slijedi – deset epizoda druge sezone.

Njihov Božićni specijal ujedno je i oproštaj s kanalom za 2018. godinu pa ekipi ne preostaje ništa drugo nego da svima zaželi sretne blagdane i uspješnu 2019. godinu koja nam slijedi, a u kojoj nas, kako su nam prišapnuli, očekuje još bolja i zanimljivija treća sezona.

Similar Posts