Tajna 'Star Wars' serija bi mogla debitirati na Disney+ u 2020. [glasine]

Novi ‘Star Wars’ film u razvoju

Trenutno se mnogi pitaju koja je budućnost Star Wars franšize. Mnogi redatelji su dolazili i odlazili, neki zbog loših uvjeta, dok su drugi zbog boljih prilika negdje dalje.

Zapravo, jedini filmovi za koje i dalje znamo da su u razvoju su Rian Johnsonovi nadolazeći Star Wars filmovi, a čak je o budućnost tih filmova stalno pod upitnikom. Međutim, sada se čini da Lucasfilm ima barem još jedan projekt u razvoju.

Prema novom izvještaju The Hollywood Reportera, novi Star Wars film je trenutno u razvoju od Sleight redatelja J.D. Dillard i Luke Cage scenarista Matt Ownes. Sleight je nezavisno producirani, nisko budžetni znanstveno-fantastični triler film fokusiran na čarobnjaka koji je prisiljen na život zločina nakon što mu roditelji umru. Ali sada se čini da ljudi i Lucasfilm žele uzeti ovog nadolazećeg redatelja i dati mu znatno veći projekt.

Nažalost, vrlo malo je poznato o nadolazećem Star Wars projektu. Nije točno ni poznato hoće li Slight redatelj s režirati projekt ili je samo zaposlen pomoći razvijati ga. Također, nije ni poznato hoće li ovaj film biti pravljen za kina ili za Disney+ streaming platformu. Ovaj nailazeći projekt od Sleight redatelja navodno neće ništa imati s Rian Johnsonovim nadolazećim Star Wars filmovima, kao ni s projektom na kojem radi Marvel Studios šef Kevin Feige.

Što mislite o ovom? Jeste li uzbuđeni što dolazi novi Star Wars film?

Similar Posts