Trailer: Doctor Sleep (2019)

Trailer: Doctor Sleep (2019)

Stigao je novi i posljednji trailer za nastavak Stephen Kingove The Shining knjige, koja prati odraslog Dan Torrencea, Doctor Sleep.

Datum izlaska filma Doctor Sleep:

08. studeni 2019.

Žanr filma:

Horor

Redatelj:

Mike Flanagan

Scenarist:

Stephen King, Mike Flanagan

Glumci:

Rebecca Ferguson, Ewan McGregor, Jacob Tremblay

Radnja ukratko:

Godinama nakon događanja u filmu The Shining, sada odrasli Dan Torrence upoznaje mladu djevojku sa sličnim sposobnostima koje on ima, te ju pokušava zaštiti od kulta imena The True Knot koji plijene djecu s moćima kako bi ostali besmrtni.

Trailer: Doctor Sleep (2019)

Doctor Sleep je nadolazeći Američki horor film baziran na Stephen Kingovoj knjizi iz 2013. godine istog imena. Ewan McGregor glumi Danny Torrance, čovjeka sa psihičkim moćima koji se bori s alkoholizmom. Film je napisao i režirao Mike Flanagan. 

Doctor Sleep prati Danny Torrance iz The Shining, koji je sada odrasla osoba u svojim 40tim godinama, te pati od istih demona alkoholizma i nasilja koji su opsjedali i njegovog oca, dok se i dalje nosi s traumama koje je zadobio u Overlook Hotelu kao dijete. Smješta se u New Hampshire gradiću koji je i društvo za Anonimne alkoholičare, te nalazi posao u staračkom domu, gdje njegova sposobnost ‘isijavanje’ pruža posljednju udobnost onima na umoru. Upoznaje mladu djevojku Abra Stone, čije su sposobnosti ‘isijavanja’ najjače koje je ikada vidio, što budi njegove osobne demone, dok pokušava spasiti Abru od plemena paranormalnih entiteta, koje predvodi Rose the Hat.

Mike Flanaganov produkcijski partner Trevor Macy će producirati, zajedno s Vertigo Entertainmentovim Jon Berg, s Akiva Goldsman koji će raditi kao izvršni producent. Mike Flanagan je imao svoj debi 2000 godine, filmom Makebelieve, od tada je radio kao redatelj, scenarist i editor na raznim projektima, a proslavio se prvi puta horor filmom iz 2013 godine, Oculus. Od tada postao je dosta tražen u Hollywoodu, pa je tako radio na filmovima Hush, Before I Wake, Ouija: Origins of Evil i Gerald’s Game, sve unutar dvije godine.

Doctor Sleep dolazi u kina 08. studenog ove godine, a u nastavku pogledajte prvi trailer.

Trailer filma Doctor Sleep:

Stariji traileri filma Doctor Sleep:

Similar Posts