Kino na EFZG: Umjetna inteligencija - projekt koji spaja edukaciju i filmsku projekciju

Kino na EFZG: Umjetna inteligencija – projekt koji spaja edukaciju i filmsku projekciju

Spremite se za spektakularno iskustvo koje će se odigrati 26. listopada u 17:30 kongresnoj dvorani EFZG-a! Projekt nazvan “Kino na EFZG” obećava ne samo uživanje u  odabranom filmu uz besplatne kokice i osvježavajuća pića, već i dublje razumijevanje  utjecaja umjetne inteligencije (AI) na područje poslovanja. 

Ovaj događaj privući će raznoliku publiku, uključujući studente, mlade entuzijaste i AI  stručnjake. Sudionici će imati priliku sudjelovati u interaktivnim raspravama i povezati se s vrhunskim stručnjacima. 

Kino na EFZG: Umjetna inteligencija - projekt koji spaja edukaciju i filmsku projekciju

“Kino na EFZG” je inovativni projekt koji spaja zabavu i edukaciju. Sudionici će moći uživati u  filmskom iskustvu dok istovremeno razmatraju ključne aspekte AI-a i njegov potencijal u  svijetu poslovanja 

Kongresna dvorana EFZG-a, koja će se privremeno pretvoriti u kino dvoranu, bit će domaćin  ovog događaja koji obećava inspiraciju i edukaciju. Zakazan za 26. listopada u 17:30, ovaj  događaj sigurno će obogatiti vašu večer. 

Kino na EFZG: Umjetna inteligencija - projekt koji spaja edukaciju i filmsku projekciju

Razumijevanje utjecaja AI-a postaje ključno za buduće poslovne lidere u svjetlu brzog napretka tehnologije AI-a. Projekt “Kino na EFZG” pruža priliku studentima da steknu  dragocjene uvide u AI i njegovu ulogu u ekonomskim procesima. Osim dubokih rasprava, bit će organiziran i kviz s nagradama te tombola i također svi sudionici dobivaju poklone. 

Ovo je prilika koju ne želite propustiti! Pridružite se “Kinu na EFZG” i budite dio inspirativne večeri koja će vas obogatiti znanjem i uživanjem u filmu. Posjetite društvene mreže Ekonomske klinike ili link i prijavite se jer mjesta su ograničena. 

Similar Posts