Deep Blue Sea 3 dolazi uskoro!

Deep Blue Sea 3 dolazi uskoro!

Deep Blue Sea je kultni horor s morskim psima u kojem glume Thomas Jane, LL Cool J i Samuel L. Jackson. Ovaj originalni film iz 1999. godine je bio pun genetski poboljšanih inteligentnih morskih pasa i puno zabave. Tijekom godina, Warner Brothers su se zabavljali idejom o nastavku, ali nisu je mogli naći. To jest, do 2018. godine, kada su objavili direktno na kućne medije nastavak. Međutim, WB tu ne staje, te nam se prijeti trećim dijelom koji bi trebao uskoro izaći.

Deep Blue Sea 3 je dobio oznaku R za ‘nešto nasilja, krvavih slika i prostote’. To znači da je film gotov i spreman za izlazak. Postoje neke glasine da će film ići direktno na Netflix, ali još ništa nije potvrđeno. Uvijek pouzdani IMDb je objavio da film izlazi 28. srpnja (naravno, još će nam više otjerati ljude s mora kad ga pogledaju).

Radnja filma i bilo kakvi detalji se drže čvrsto u tajnosti (što nitko ne zna zašto), ali uvjereni smo da će se odvijati oko pametnih morskih pasa i puno krvi.

Redatelj filma je John Pogue (Quarantine 2, The Quiet Ones) prema scenariju od Dirk Blackman (Underworld: Rise of the Lycans). Zvijezde filma su Nathaniel Buzolic, Emerson Brooks, Siya Mayola, Brashaad Mayweather i Bren Foster.

Similar Posts