Započelo snimanje na ‘Godzilla vs. Kong’

Započelo snimanje na ‘Godzilla vs. Kong’

Započelo je snimanje ne ‘Godzilla vs. Kong’, a otkriveni je i prvi sinopsis, te cijela glumačka postava filma. 

Započela je produkcija na snimanju filma o čudovištima, Godzilla vs. Kong. Ovaj film je kulminacija Warner Bros. i Legendary Entertainment Monsterverse, koje je započelo Gareth Edwardsovim Godzilla filmom iz 2014. godine, nastavilo s Jordan Vogt-Robertsovim ambicioznim Kong: Skull Island filmom iz 2017. godine, a nastavlja se s Godzilla: King of the Monsters koji nam dolazi iduće godine od redatelja filma Trick R Treat ,Michael Dougherty.

Za Godzilla vs. Kong, Warner Bros. i Legendary Entertainment nastavili su trend zapošljavanja talentiranih filmaša s You’re Next i Death Note redateljem Adam Wingardom. On radi prema scenariju od Pirates of the Caribbean trilogije scenarista Terry Rossio, dok su zvijezde filma Alexander Skarsgard, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri (Gintama), Eiza González (Baby Driver), Jessica Henwick (Iron Fist), Julian Dennison (Deadpool 2), and Demián Bichir. Interesantno, jedini povratnici iz Godzilla: King of the Monsters glumci Millie Bobby Brown i Kyle Chandler, kao Ken Watanabe i Sally Hawkins – koji će se pojaviti u King of the Monsters i pretpostavlja se da će biti glavna poveznica između filmova – nisu uvršteni među glumce Godzilla vs. Kong filma.

Započelo snimanje na ‘Godzilla vs. Kong’

Službeni sinopsis filma Godzilla vs. Kong je sljedeći:

“U vrijeme kada čudovišta hodaju Zemljom, borba čovječanstva za svoju budućnost postavlja Godzilla i Kong na putanju u kojoj ćemo vidjeti dvije najmoćnije sile prirode na planeti kako se sukobljavaju u najspektakularnijoj bitci svih vremena. Dok Monarch kreće na opasnu misiju u neistražena područja i otkrije tragove Titanskog podrijetla, ljudska zavjera prijeti da će zauvijek izbrisati stvorenja, dobra i loša, s lica zemlje.”

Iza kulisa, Wingard radi s Transformers: Revenge of the Fallen i The Mummy kinematografom Ben Seresinom, produkcijskim dizajnerom Owen Pattersonom (Captain America: Civil War) i Tom Hammockom (The Guest), editorom Josh Schaefferom (Kong: Skull Island), dizajnericom Ann Foley (Altered Carbon) i VFX nadglednikom John “DJ” DesJardin (Batman vs. Superman: Dawn of Justice).

Produkcija filma se odvija na Havajima i u Australiji i bit će interesantno vidjeti Wingarda kako radi na tako velikom platnu. Pokazao se vrijednim radeći u manjim uvjetima filmovima You’re Next i The Guest, ali Death Note je također pokazao da se vješto može nositi i sa većim akcijskim scenama.

Godzilla vs. Kong dolazi u kina 22. svibnja 2020. godine, no prije toga nam dolazi Godzilla: King of the Monsters 31. svibnja 2019. godine.

Similar Posts