Trailer: Our Souls at Night (2017)

Trailer: Our Souls at Night (2017)

Prošlo je 38 od kada su se Jane Fonda i Robert Redford zadnji puta zajedno našli na ekranima, a sada ponovno dolaze u Netflix filmu Our Souls at Night, čiji trailer možete pogledati u tekstu. 

Datum izlaska filma:

29. rujan 2017.

Žanr filma:

Drama, romantika

Redatelj:

Ritesh Batra

Scenarist:

Kent Haruf, Scott Neustadter

Glumci:

Robert Redford, Jane Fonda, Judy Greer

Trailer: Our Souls at Night (2017)
Our Souls at Night

Fonda i Redford će glumiti Addie Moore i Louis Waters, udovicu i udovca koji su živjeli jedni pored drugih dugi niz godina. Par gotovo da nema nikakvu povezanost, ali se to sve promjeni onog dana kada Addie pokuša uspostaviti kontakt sa susjedom.

Jane Fonda i Robert Redford su se prvi puta našli na velikim ekranima prije 50 godina u filmu Neil Simona “Barefoot in the Park,” a sada ih Netflix vraća zajedno natrag za nježnu i osjećajnu dramu “Our Souls at Night.”

Film je pravljen prema knjizi istog imena od Kent Haruf, “Our Souls at Night”, redatelj filma je Ritesh Batra, scenaristi Kent Haruf i Scott Neustadter, a zvijezde filma su Robert Redford, Jane Fonda, Judy Greer. Film je pokupio dosta dobre ocjene kritike na festivalu u Veneciji i to će biti njihov četvrti zajednički film. Bit će premijerno prikazan na Netflixu, 29. rujna 2017 godine.

Trailer filma pogledajte ispod

Druge je zanimalo i ovo...