Originalni Thanos se vraća odraditi Avengers: Endgame monolog za dobrotvorne svrhe

Originalni Thanos se vraća odraditi Avengers: Endgame monolog za dobrotvorne svrhe

Prije nego je Josh Brolin pretvorio Thanosa u jednog od najpoznatijih filmskih negativaca kroz filmove Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame, lik je imao vrlo malu cameo ulogu u filmu The Avengers. Međutim, tamo Ludog Titana nije glumio Brolin, već Damion Poitier. Iako je Poitier glumio Thanosa samo na djelić sekunde u The Avengers, glumac vraća lika kako bi skupio novac za one koji su najviše pogođeni koronavirusom.

Na posljednjoj epizodi Kevin Smithovog Fatman Beyond, Smith je ugostio Marca Bernardina koji je otkrio kako je započeo novu dobrotvornu svrhu naziva The Plague Nerdalogues. Kao dio toga, Bernardin je nagovorio Poitiera da uđe još jednom u ulogu kako bi pokušao pomoć skupiti prijeko potreban novac. U seriji razni glumci izvode neke od najslavnijih govora iz cijelog svijeta pop kulture.

Osim Poitiera, druga lica koja ćete možda prepoznati su David Dastmalchian, Cameron Cuffe, Tricia Helfer, Jonathan Fakres i Phil Lamarr, između ostalih. Trailer za to možete vidjeti ispod, a Thanosov trenutak počinje pred sami kraj, točnije na 1:13. Pogledajte ga ispod.

Ispod možete vidjeti i scenu iza kulisa uređivanja Poitierovog lika. Iako je lik dorađen u post produkciji kroz korištenje digitalnih efekata, šminka i dalje izgleda nevjerojatno stripovski precizno. Brolinov Thanos je napravljen u potpunosti kroz korištenje vizualnih efekata.

Similar Posts