Trailer: Lovecraft Country (2020-)

Trailer: Lovecraft Country (2020-)

Stigao je novi trailer za dugo iščekivanu HBO horor fantazija seriju koja dolazi od Jordan Peelea i J.J. Abramsa, Lovecraft Country.

Datum izlaska serije Lovecraft Country:

16. kolovoz 2020.

Žanr serije:

Drama, fantazija, horor

Kreator:

Misha Green, Jordan Peele

Glumci:

Abbey Lee, Chase Brown, Aunjanue Ellis

Radnja ukratko:

Mladi Afroamerikanac putuje preko Sjedinjenih Država 1950-ih u potrazi za svojim nestalim ocem.

Trailer: Lovecraft Country (2020-)

Temeljena na knjizi iz 2016. godine od Matta Ruffa, “Lovecraft Country” nudi obilje južnjačkih gotičkih uzbuđenja i vrste jeza koje je stvorio istoimeni autor takvih priča poput “The Call of Cthulhu” i “The Colour Out of Space.” Izvorni mračni fantastični roman istražio je vezu između horor fikcije H.P. Lovecrafta i rasizam u Sjedinjenim Državama koja okružuje eru Jima Crowa. Evo službenog sinopsisa HBO-a:

“Serija prati Atticusa Freemana (Jonathan Majors) dok se udružuje sa svojom prijateljicom Laetitijom (Jurnee Smollett-Bell) i svojim ujakom Georgeom (Courtney B. Vance) na putovanju kroz Jim Crowovu Ameriku tijekom 1950-ih u potrazi za svojim nestalim ocem (Michael Kenneth Williams). Ovo započinje borbom za preživljavanjem i prevladavanjem rasističkih terora bijele Amerike i zastrašujućih čudovišta koja bi se mogla istrgnuti iz korica Lovecrafta.”

Izvršni producenti serije Lovecraft Country su Misha Green (Underground, Heroes, Sons of Anarchy), koji je i showrunner serije, Jordan Peele i majstor znanstvene fantastike J.J. Abrams.

Lovecraft Country dolazi 16. kolovoza ove godine.

Trailer serije Lovecraft Country:

https://youtu.be/EMvSgQDpAY8

Similar Posts