Zvijezda serije 'The Flash' (1990), John Wesley Shipp, reprizirati će ulogu u drugoj sezoni serije 'Stargirl'

Zvijezda serije ‘The Flash’ (1990), John Wesley Shipp, reprizirati će ulogu u drugoj sezoni serije ‘Stargirl’

Arrowverse je trenutno usred transformacije nakon posljednjeg crossover događaja Crisis on Infinite Earths iz 2019. Od tada je međusobno povezana TV franšiza prošla kroz mnoge promjene koje su zabrinule fanove, ali činjenica je da je franšizi potrebno preoblikovanje i zadavanje sljedećeg koraka nakon završetka naslovne serije Arrow.

Ipak, budućnost je svijetla za Arrowverse i njegove heroje, posebno nakon ponovnog zanimanja obožavatelja zbog dolaska nove serije Superman & Lois, koja je pokupila jako pozitivne prve reakcije. U međuvremenu, još jedna serija zauzeće središnje mjesto u postavi Arrowversea: DC Stargirl.

Stargirl prati mladu Courtney Whitmore, koju glumi Brec Bassinger, dok pokušava oživjeti Justice Society of America u modernom dobu. Prva sezona uspostavila je junačko putovanje lika, a pridružila joj se sljedeća generacija članova JSA-e poput Wildcat, Dr. Mid-Nite, i Hourman.

Nakon impresivne debitantske sezone, DC tinejdžerska drama obnovljena je za drugu sezonu. Pojedinosti o radnji još su uvijek nepoznate za predstojeću sezonu, no čini se da će se jako povezati s drugim serijama u Arrowverse postavi.

Entertainment Weekly u izvještaju je podijelio kako će se John Wesley Shipp iz serije The Flash vratiti u ulozi Jaya Garricka u DC Stargirl. Prodajna stanica otkrila je da će Garrick igrati ulogu “u ključnoj flashback epizodi” koja potvrđuje da je Shippova verzija speedstera član Justice Society of America na Earth 2.

Shipp je prvi put glumio speedstera Barry Allena u seriji The Flash iz 1990., koja je trajala samo jednu sezonu. 2014. dobio je ulogu Henrya Allena, oca Barrya Allena (Grant Gustin) u novoj seriji The Flash kojoj uskoro počinje sedma sezona (u kojoj će se Shipp također vratiti kao Jay Garrick). A uz to, Shipp se u toj seriji paralelno pojavljivao i kao Barry Allen iz 90ih, i kao Jay Garrick. Ovako to dosta komplicirano zvuči, ali Shippov životopis je apsolutno obilježen Flashovim pečatom i brojnim različitim ulogama povezanima sa Scarlet Speedsterom.

S obzirom na to da je ovo prvi put da će Stargirl uključiti Arrowverse lik, CW je otkrio da će ovaj crossover “službeno dovesti Stargirl [Brec Bassinger] u Arrowverse gdje trenutno obitavaju The Flash, Superman & Lois, Batwoman, Black Lightning, Supergirl i Legends of Tomorrow.

Similar Posts