Zvijezda serije Game of Thrones, Nikolaj Coster-Waldau, koji glumi Jaime, otkriva kako će neki od glavnih glumaca biti pretvoreni u Wightse!

Ako vam je bilo teško gledati kako se Viserion pretvorio u wightsa (utvaru), pripremite se ostati slomljenog srca kada se Game of Thrones vrati u svojoj posljednjoj sezoni.

Nikolaj Coster-Waldau – Jaime Lanister

Konačno je došla borba između živih i mrtvaca i Night King vodi svoju vojsku u Westeros. Kada se 8 sezona napokon vrati prikazat će nam borbe između Kralja mrtvaca i Daenerys, Jon Snowa i njihovih vojski. Nažalost, prema jednom od najvećih zvijezda serije, neki od glavnih likova imati će istu sudbinu kao i Viserion, boreći se za Night Kinga u velikom ratu.

Nakon finala 7 sezone, intervju je dao Nikolaj Coster-Waldau, koji glumi Jaime, o svome liku.

Stvari su postale ozbiljne kada je Nikolaj Coster-Waldau, počeo pričati o smrti svoga lika i otkrio kako Viserion nije bio posljednja transformacija Night Kinga.

“Strah me je da bi moj lik mogao biti pretvoren u jednog od tih mrtvaca”, glumac je izjavio, “To bi baš bilo jadno. Znate da će neki od glavnih likova biti pretvoreni. Biti će nekih plavookih glavnih likova koji će trčkarati okolo. I, Bože, nadam se da to neću biti ja.”

Baš tako, prema Nikolaj Coster-Waldau, više glavnih likova će biti pretvoreno u utvare, tijekom dugog rata. Sada nam samo preostaje pokušati pogađati koji su to.