Trailer: The Predator (2018) - Svijet filma

Zvijezda filma ‘The Predator’ obećava smijeh i ludu priču u filmu

Zvijezda filma Edward James Olmos (Blade Runner, Battlestar Galactica) obećava hrpe smijeha, ludu zabavu i još luđu priču u nadolazećem The Predator filmu. 

Ikonske znanstveno-fantastične franšize su ono u čemu se trenutno nalazi novac u Hollywoodu. Samo pitajte Lucasfilm, Marvel, DC i gotovo svaki drugi studio koji ima blockbustere. Izvan svijeta Star Wars i superjunaka, 20th Century Fox gradi Alien franšizu s prvi redateljem Ridley Scott. To je samo zagrijavanje za ono što imaju u planu, a to je Predator saga.

Nakon izjava Thomas Jane (The Expanse), o čemu smo pisali ovdje, sada je na red došla i druga zvijezda filma Edward James Olmos.

“Nisam još vidio ništa od filma, ali bit će smiješan. Djeca u stvari. Da, humor. Veliki. Veliki. Mislim ja sam bio u šoku, zato što, znate ovo je vrlo intenzivna franšiza, a i dalje je. Nemojte me krivo shvatiti. Vi čete biti unutar toga. Ali likovi su… što je on učinio, Shane je nevjerojatno talentiran scenarist, a i fantastičan je redatelj, a dobio je i nevjerojatno dobru glumačku postavu, kada sam ja došao oni su već snimali tri mjeseca, tako da su bili prava ekipa. Tako sam ja uskočio kao General i bilo je nekih trenutaka gdje sam se jednostavno morao smijati u sceni, a nisam se smio smijati u sceni. ‘Žao mi je ekipa. Zaista mi je žao.'”

Shane Black koji je glumio i radio na dijelu skripte originalnog Predator filma, o čemu smo pisali više ovdje, je gradio žanr komedije i akcije cijelu svoju karijeru. Sada se Edward James Olmos nadovezao na izjave Thomas Jane (The Expanse):

“Keegan (Michael Key) i Thomas Jane… oni su spajani u parove po tri grupe. Šest tipova. Način na koji rade, oni su svi veterani s PTSD koji su bili zajedno unutar bolnice za veterane. Umobolnice. Onda su stavili glavnog lika među njih, kako bi napravio da oni nestanu, zato što ih žele izvan slike. Tada se on uključi i boom, svijet poludi i ta djeca su puštena. Ali iz ludog incidenta s nekim od Predatora. Ludo je. Tako je ludo. Jako sam uzbuđen zbog toga i ne znam što će se dogoditi. Imam dobar osjećaj o tome. Mislim zaista je smiješno i ubojito kako to samo Predator može biti.”

The Predator dolazi u kina 03. kolovoza 2018. U filmu, od za sada potvrđenih, glume Boyd Holbrook, Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Alfie Allen, Augusto Aguilera, Jake Busey i Edward James Olmos.

Druge je zanimalo i ovo...