Zvijezda 'Avengers' Chris Hemsworth misli da bi bilo odlično raditi s X-Men - Svijet filma

Zvijezda ‘Avengers’ Chris Hemsworth misli da bi bilo odlično raditi s X-Men

Marvelov bog grmljavine se raduje filmskoj interakciji s raznim Marvelovim mutantima. 

Chris Hemsworth glumi Thora u Marvel Filmskom Svemiru. On je vrlo uzbuđen pozdraviti X-Mene u taj svemir, kako je i rekao za CinemaBlend. Također dodaje da će on možda izaći iz Marvel Filmskog Svemira do debija X-Mena.

Zvijezda 'Avengers' Chris Hemsworth misli da bi bilo odlično raditi s X-Men

“O, to je fantastično,” izjavio je Hemsworth. “I ja se nadam da će to uspjeti uskoro učiniti jer mnogi od nas smo pri kraju naših ugovora. Ali zajedno se naći na filmu… i već sam to rekao prije, ‘zamislite moju suradnju s Wolverine ili raznim drugim X-Men likovima’… [Deadpool i Thor] bi bilo poprilično dobro. Najuzbudljivija stvar oko novih Avengersa je samo biti na setu kao Thor uz Guardianse, ili… ja sam ljubitelj toga kao i bilo koji drugi gledatelj i obožavatelj Marvela.”

Za puno fanova, vidjeti razne Marvel likove kako surađuju je veliki potez za MCU, a čini se kako to isto vrijedi i za mnoge zvijezde, poput Hemsworth. Dodavanje X-Mena u sve to bo moglo zabavu podići na jednu novu razinu.

Nekima se možda čini teško zamisliti X-Men i Thora kako surađuju. Ali nemojte brinuti jer duga je povijest mutanata umiješanih u stvari Asgarda. “The Asgardian Wars” je klasik koji okuplja X-Men, the New Mutants i Asgard. Priča je pretvorila Mirage u Valkyrie i dala Storm moći Thora. Vidjeti Storm i God of Thunder na velikim ekranima bi definitivno bilo nešto posebno.

Producenti X-Men filmova čini se kako dijele Hemsworthovo mišljenje, dok Hemsworth ne bi imao ništa protiv produžetka svog ugovora s Marvel Filmskim Svemirom.

No prije toga, trenutna zvijezda MCU će se, 04. travnja ove godine, pojaviti u Avengers: Infinity War.

Similar Posts