Zvijezda 'Avengers' Chris Hemsworth misli da bi bilo odlično raditi s X-Men - Svijet filma

Zvijezda ‘Avengers’ Chris Hemsworth misli da bi bilo odlično raditi s X-Men

Marvelov bog grmljavine se raduje filmskoj interakciji s raznim Marvelovim mutantima. 

Chris Hemsworth glumi Thora u Marvel Filmskom Svemiru. On je vrlo uzbuđen pozdraviti X-Mene u taj svemir, kako je i rekao za CinemaBlend. Također dodaje da će on možda izaći iz Marvel Filmskog Svemira do debija X-Mena.

“O, to je fantastično,” izjavio je Hemsworth. “I ja se nadam da će to uspjeti uskoro učiniti jer mnogi od nas smo pri kraju naših ugovora. Ali zajedno se naći na filmu… i već sam to rekao prije, ‘zamislite moju suradnju s Wolverine ili raznim drugim X-Men likovima’… [Deadpool i Thor] bi bilo poprilično dobro. Najuzbudljivija stvar oko novih Avengersa je samo biti na setu kao Thor uz Guardianse, ili… ja sam ljubitelj toga kao i bilo koji drugi gledatelj i obožavatelj Marvela.”

Za puno fanova, vidjeti razne Marvel likove kako surađuju je veliki potez za MCU, a čini se kako to isto vrijedi i za mnoge zvijezde, poput Hemsworth. Dodavanje X-Mena u sve to bo moglo zabavu podići na jednu novu razinu.

Nekima se možda čini teško zamisliti X-Men i Thora kako surađuju. Ali nemojte brinuti jer duga je povijest mutanata umiješanih u stvari Asgarda. “The Asgardian Wars” je klasik koji okuplja X-Men, the New Mutants i Asgard. Priča je pretvorila Mirage u Valkyrie i dala Storm moći Thora. Vidjeti Storm i God of Thunder na velikim ekranima bi definitivno bilo nešto posebno.

Producenti X-Men filmova čini se kako dijele Hemsworthovo mišljenje, dok Hemsworth ne bi imao ništa protiv produžetka svog ugovora s Marvel Filmskim Svemirom.

No prije toga, trenutna zvijezda MCU će se, 04. travnja ove godine, pojaviti u Avengers: Infinity War.

Similar Posts