Ako ste čekali nastavak Zombieland filma gotovo cijelo desetljeće, imate sreće. Ovaj visoko očekivani nastavak, horor-komedija filma, bi trebao doći iduće jeseni. 

U razgovoru za Vulture o njihovom novom filmu, scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick su upitani o Zombieland 2, filmu o kojem su zadnjih par godina kružile razne glasine. Iznenađujuće, scenaristi su vrlo otvoreno progovorili o ovom nastavku, te su dodali da bi film trebao doći u kina u listopadu 2019. godine, na 10tu godišnjicu originalnog Zombieland filma.

“Idemo na desetu obljetnicu Zombieland,” Wernick je izjavio. “Zombieland je izašao u listopadu 2009. godine. Ne znamo što pokloniti nekome za desetu godišnjicu, ali to bi mogao biti Zombieland 2.”

“Nadamo se da ćemo započeti snimanje početkom 2019, kako bi film bio spreman za izlazak u listopadu 2019… S originalnom glumačkom ekipom, između ostaloga.” dodao je.

Ovo još naravno ništa nije službeno potvrđeno, ali čini se kako stvari idu u dobrom smjeru za Zombieland 2. Postoji još puno stvari iza kulisa koje se odvijaju, a scenaristi ih nisu htjeli otkriti.

Možda i najuzbudljivija stvar, pored toga da će do nastavka ipak doći, deset godina kasnije, je činjenica da se cijela originalna ekipa vraća. Od izlaska filma, trio Jesse Eisenberg, Emma Stone i Abigail Breslin su došli na A-listu Hollywoodskih glumaca, tako da nitko nije očekivao da će ih uspjeti ponovno okupiti.

Ako uspije doći do Zombieland filma iduće godine i to sa svih četvero originalnih glumaca, fanovi sigurno imaju razloga za slavlje.