Zoe Kravitz otkrila kratku frizuru Catwoman za nadolazeći 'The Batman'

Zoe Kravitz otkrila kratku frizuru Catwoman za nadolazeći ‘The Batman’

The Batman će započeti produkciju početkom sljedeće godine u Velikoj Britaniji, a Zoe Kravitz je sada otkrila njezin Catwoman izgled putem Instagrama. U njezinoj Instagram objavi, vidi se kako ima kratku frizuru. Zoe Kravitz je u prošlosti nosila kratku kosu, ali s obzirom na tempiranje objave, to bi mogao biti dio njenog izgleda Catwoman za nadolazeći The Batman film redatelja Matt Reevesa.

U stripovima, sasvim je normalno vidjeti ovu Batmanovu negativku kako ima kratku kosu. Međutim, na velikom platnu Anne Hathaway i Michelle Pfeiffer obje su nosile dugu kosu u svojim filmovima o Batmanu. Čini se da ćemo u ovom vidjeti Zoe Kravitz verziju Catwoman s kratkom kosom, pod pretpostavkom da će skinuti kaput u The Batmanu. Objavu na Instagramu možete vidjeti ispod, kako Zoe Kravitz možda zadirkuje njezinu Catwoman frizuru za The Batman:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

hair ✂️

Objavu dijeli Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Navodni detalji radnje Matt Reevesovog The Batman filma otkrivaju detektivski vođenu priču koja pronalazi super amaterskog detektiva Brucea Waynea (Robert Pattinson) dok kopa po zavjerama Batmanovih već etabliranih zlikovaca.

“The Batman će istražiti detektivski slučaj – kada ljudi počnu umirati na čudne načine, Batman mora ići duboko u mračni svijet Gothama kako bi pronašao tragove i riješio misteriju/zavjeru povezanu s povijesti i kriminalnom Gotham Cityja,” tvrdi Daniel Richtman u YouTube videu. “U filmu, svi Batmanovi negativci su već tamo i aktivni, slično kao u stripovima i animiranim serijama/filmovima. Film će imati više negativaca, jer su svi oni osumnjičenici.”

Reeves je već prije rekao za tisak da će se film fokusirati na mladog Batmana, ali da nije pravljen prema origin stripovskoj priči Year One ili “bilo kojoj drugoj [stripovskoj priči].”

Također, Reeves već dugo vremena govori kako će ovaj njegov Batman film biti noir vođena priča, gdje će gledatelji vidjeti “više Batmana u njegovom detektivskom stilu nego smo to do sada imali prilike vidjeti u filmovima.”

Warner Bros. će pustiti The Batman film u kina 25. lipnja 2021. godine.

Similar Posts