Znači li izlazak Snyderovog reza Justice League da su planovi za trilogijom ponovno u igri?

Znači li izlazak Snyderovog reza Justice League da su planovi za trilogijom ponovno u igri?

Sada već vjerojatno znate da Zack Snyderov rez Justice League filma napokon stiže na HBO Max 2021. godine. Ne treba posebno naglašavati da fanovi koji već godinama zazivaju #ReleaseTheSnyderCut sada slave što su im se godine truda isplatile. Ne samo da će Snyderov rez Justice League biti izbačen, nego će Warner Bros. uložiti i dosta novaca kako bi taj film dovršio u potpunosti. Taj posljednji dio je posebno interesantan, jer čak ni oni najzagriženiji fanovi nisu sigurno očekivali da će studio tako jako uložiti u Snyderovu viziju ponovno. Sada kada znamo da će Zack Snyderova verzija Justice League biti kompletan film, odgovor samo vodi do novog velikog pitanja:

Hoće li Warner Bros. oživjeti planove za Zack Snyderovu cijelu Justice League trilogiju?

Jedna velika stvar koja godinama čuva posvećenost fanova u viziju Snyderovog Justice League je redatelj koji dijeli uvid u ono o čemu će govoriti njegova više filmska Justice League priča. Bilo je interesantne konverzacije između “DC Snyderverse” filmova koje smo vidjeli u kinima i zapravo veće priče koju je Snyder spajao zajedno. Njegovi uvidi o Snyder Cutu otkrili su cijelu priču o Darkseidu i Anti-Life Equation koja je započela u prvom filmu, a bila je izuzeta iz kino reza filma (između ostalog). Sada kada ćemo dobiti punu verziju Snyderovog Justice League, sa svim onim suptilnim zapletnim točkama koje se mogu rasplesti, fer je pitati: kamo to sve vodi?

Troši li Warner Bros. $20 do $30 milijuna samo kako bi zatvorio poglavlje za fanove ili ako izlazak Zack Synderovog reza Justice League bude bio veliki uspjeh, oni planiraju nastaviti s njegovom većom pričom?

Istina je kako je Warner Bros. DC franšiza u totalnom kaosu od kada je Justice League podbacio na kino blagajnama. Trenutno uspješne spin-off franšize poput Wonder Woman i Aquamana neizbježno su vezane za Snyderov Justice League kontinuitet, međutim, ne zna se što je s Henry Cavillovim Supermanom, a odlazak Ben Affleckovog Batmana je gotovo uništio sve daljnje mogućnosti za nastavak tog kontinuiteta. Još je prerano i teško za nadati se, ali ako Warner Bros. uspije okupiti Snyderovu glumačku ekipu da dovrše posao na prvom filmu, bilo kakav uspjeh filma bi ih mogao motivirati da nađu načina dovršiti trilogiju. To bi bio pravi završetak za sve zagrižene fanove ove franšize koja je započela filmom Man of Steel, te bi mogla očistiti put za nove DC filmove koji se spremaju dolaziti.

Similar Posts