Zastrašujući prvi video mladog Homelandera najavljuje drugu sezonu Amazonove serije 'The Boys'

Zastrašujući prvi video mladog Homelandera najavljuje drugu sezonu Amazonove serije ‘The Boys’

Produkcija je i službeno završila na drugoj sezoni Amazon Prime Video serije The Boys i dok ćemo morati čekati do sljedeće godine kako bi mogli vidjeti nove epizode, Amazon ima jedan odlični video za nas. Otkriven na službenom Twitter profilu za seriju je novi kratki video smješten u prošlost The Boys serije. Vido počinje s VHS filterom, prikazujući Vought logo i datum “3-16-1994,” i nastavlja s otkrivanjem zastrašujućih događaja u ranom životu zlikovca serije, Homelandera.

Ovaj novi kratki video otkriva perverzni “trening” kroz koji je Homelander prošao kada je bio mlad i u rukama Voughta. Njemu su pokazivane serije slika s Američkom zastavom, bejzbol i prikaz Isusa, dok on recitira ono što vidi i njihovu važnost za njega i svijet. Potom mu se prikazuje slika Dana zahvalnosti, koju mu objašnjava njegova instruktorica. Homelander pita tko je tata na slici, a onda ima li on tatu. Stvari eskaliraju i nastavljaju postajati sve neugodnije dok ne dođu do prijelomne točke (doslovno). Pogledajte u videu ispod i potražite drugu sezonu serije The Boys koja će se vratiti sredinom 2020. na Amazonu.

U razgovoru za ComicBook.com nedavno, zvijezda Jack Quaid rekao je da nitko nije spreman za drugu sezonu serije, najavljujući veću skalu i sulude trenutke, rekavši: “U ovoj sam sezoni radio stvari koje su mi prvi put u karijeri, i vjerojatno ih od tada više neću raditi. Definitivno trenutak … Ne mogu vam ga otkriti, ali kad ga vidite, znat ćete o čemu pričam.”

Uz Quaida u seriji The Boys glume Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tom Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell i Elizabeth Shue. Izvršni producenti serije su Preacherovi Seth Rogen i Evan Goldberg, kao i Supernatural i Timeless Erik Kripke.

Druge je zanimalo i ovo...