Zanimljiva Fanovska Teorija otkriva kako bi se Robert Downey Jr. mogao vratiti u MCU

Zanimljiva Fanovska Teorija otkriva kako bi se Robert Downey Jr. mogao vratiti u MCU

Unatoč njegovoj herojskoj smrti u Avengers Endgame, kada govorimo o Marvel Filmskom Svemiru, sigurno je da se fanovi ne bi žalili da se glumački stup franšize, Robert Downey Jr., na neki način vrati ulozi Tony Starka. Iako su se nedavno pojavila glasine da ćemo RDJ-a nakratko ponovno vidjeti u nadolazećem MCU filmu Black Widow, na Redditu se pojavila još jedna mogućnosti koja ne samo da nije nerealna, nego je zapravo vrlo zanimljiva.

TONY STARK is backed up in form of an A.I. ! Possible proofs from ENDGAME. Endgame’s scene no one noticed. from r/FanTheories

U dotičnoj teoriji, fanovi su izrazili mogućnost da se Tony Stark vrati kao neka vrsta umjetne inteligencije kakvih smo već nekoliko vidjeli u dosadašnjem MCU-u (JARVIS, Veronica, FRIDAY, KAREN, EDITH), pogotovo s toga što se na taj način Stark u stripovima već vratio iz mrtvih. Ali obožavatelj je također ukazao na ograničenja tehnologije i holograma u kontekstu Avengers Endgame scene u kojoj hologram Tonyja Starka svojoj preživjeloj kćeri govori da je voli 3000.

Iako ovo ostavlja otvorena vrata za povratak RDJa u budućnosti, za to je mogućnost vrlo mala s obzirom na nedavne glumačke komentare o njegovom mandatu u Marvel Studios. Tijekom intervjua s Disney D23 Magazine, Downey je objasnio zašto su on i njegov kolega Chris Evans morali krenuti dalje od franšize.

“Morali smo sići. Odlučili smo se i znali smo da je to dio posla sići iz autobusa dok ne krene na druga odredišta”, rekao je Downey. “Nešto je otrežnjujuće u tome. Drago mi je što će on i ja biti tu da dočekamo druge koji odlaze.”

Puno je ljudi koji su obožavatelji Downeyevog prikaza IronMana i MCU filmova općenito, no priznati redatelj Martin Scorsese nedavno je razljutio ljude kada je rekao da takve vrste filmova “nisu za kino”. No Downey je na ovaj komentar zamišljeno odgovorio.

“To je njegovo mišljenje”, nastavi Downey. “Mislim, igra u kinima. Potrebne su nam različite perspektive da bismo mogli doći u središte i krenuti dalje.”

Similar Posts