Zaključajte svoje mačke jer Warner Bros. pravi reboot ALFa

Zaključajte svoje mačke jer Warner Bros. pravi reboot ALFa

Jesmo li dosegli vrhunac reboot filmova/serija? Jeli to uopće moguće? Kako god bilo, ćini se kako je Warner Bros. odlučio napraviti još jedan reboot, ovog puta kultne serije iz 80tih, ALF.

Alf je kultna obiteljska, znanstveno-fantastična, komedija serija, koja je išla od 1986. do 1990. godine, a fokusirala se na sarkastičnog izvanzemaljca ALF (Alien Life Form), kojeg je udomila obitelj Tanner. Serija, odnosno njezin glavni lik ALF je ostao popularan i desetljećima nakon završetka serija.

Nije još poznato u kojem obliku će se ALF vratiti jer je cijeli projekt u samim početcima, ali Variety donosi da ideja o kojoj pričaju bi uključivala ALFa “kako izlazi iz Area 51 – gdje je držan zarobljen od završetka serije – te gleda koliko se svijet promijenio od tog vremena.” Također nije poznato kako bi Paul Fusco, koji je lutkar i glas iza ALF, bio umješan u projekt, ali teško je zamisliti ALFa bez njega. Osim što je utjelovio ALFa, Fusco je jedan od kreatora, scenarist, redatelj i izvršni producent serije.

Glavno pitanje se postavlja, treba li nam ovaj reboot? Baš kao i reboot serije Frasier? Ili Murphy Brown? ili Sabrina ili bilo koji drugi reboot serija? Pogotovo mi to nije jasno kada vidimo koliko trenutno novih serija izlazi, te se ugase nakon sezone dvije, čak i odlične serije (The Expanse), zato što nema dovoljno gledatelja! Pa kako će ih biti kada svake godine izađe more serija (Netflix gledam te – doslovno i figurativno)

 

Druge je zanimalo i ovo...