Zack Snyder’s Justice League: Objavljena dva službena postera

Trebalo je neko vrijeme, ali sada je sigurno za reći da će Zacka Snyder’s Justice League napokon stići ovog mjeseca. Rez poznatog redatelja predmet je naslova još od razočaravajućeg izlaska kino verzije filma 2017. To se dodatno pojačalo kad je prošlog svibnja najavljeno da će Snyder Cut službeno debitirati na HBO Maxu.

Kao što se i očekivalo, Snyder je od početka bio na čelu marketinga svog filma, dijeleći i brojna zadirkivanja i otkrića koja su izazvala više pompe za njegovu eventualnu premijeru na streaming usluzi. Vizionarski redatelj snažno je potvrdio da će se njegova verzija bitno razlikovati od verzije filma s velikog ekrana (s čak 3 i pol sata nikad prije viđenog materijala), a neki jedinstveni aspekti njegova kroja kasnije su prikazani u službenoj najavi Snyder Cuta.

Kako se premijera filma približila za nekoliko centimetara, marketinški se film ubrzao, a stigla je i nova serija plakata koji će poslužiti kao prikladan podsjetnik za debi na HBO Maxu i ostalim HBO servisima 18. ovog mjeseca.

Similar Posts