Zack Snyder podijelio jednu promjenu koja dolazi za njegov Justice League

Zack Snyder: Warner Bros. nije zainteresiran za ‘Justice League 2’

Zack Snyder kaže da Warner Bros. nije zainteresiran za nastavak nakon završetka Zack Snyder’s Justice League. Gotovo četiri godine nakon što je Snyder napustio projekt nakon smrti svoje kćeri i neprestanih borbi sa studijem, poziv #ReleaseTheSnyderCut gotovo je stigao do svoje krajnje točke. HBO Max bit će dom Snyderove verzije kada izađe u ožujku. Gotovo četverosatni redateljski film s ocjenom R dramatično će se razlikovati od filma puštenog u kinima 2017. godine.

Otkako je objavljeno da Snyder Cut izlazi, mnogi su se pitali što će se sljedeće dogoditi. Snyderov rez prvotno je zamišljen kao treći film njegovog plana od pet filmova, za koji se vjeruje da uključuje JL2 i JL3. Izvorno, to je čak uključivalo da će JL2 izaći samo godinu dana nakon prvog filma , s tim da mu je WB dao datum izlaska za 2019. godinu još 2014. Snyder, međutim, nikada nije postigao stvarni napredak u nastavcima, a čini se malo vjerojatnim da će se to promijeniti.

Objavljivanjem Justice League Zacka Snydera za nekoliko tjedana, mnogi obožavatelji koji su se zalagali za dovršavanje i objavljivanje filma nadaju se da film neće biti kraj “Snyderovom stihu”. Tijekom nedavnog intervjua za I Minutemen, Snyder nije zvučao previše optimistično da će se to dogoditi. Umjesto toga, redatelj je rekao da nije dobio nikakve znakove da studiji imaju bilo kakvog interesa za Justice League 2 ili bilo kakve DC filmove od njega.

Stvarnost je, koliko znam, ionako nema interesa i / ili apetita za snimanje više ovih filmova Warner Brosa sa mnom. Ali nisam mislio ni da će se ovo ikad dogoditi, pravilno završiti ovaj film. Ali potrudio sam se.

Predsjednik DC Films Walter Hamada čak je i Justice League nazvao kao slijepom ulicom franšize. Očito nema mnogo interesa za nastavak ove priče. DCEU je tek počeo istraživati ​​mogućnosti multiverzuma, a masovno lansiranje (i pozitivan prijem) Zacka Snyder’s Justice League moglo bi pružiti Snyderu priliku da učini više. U ovom je trenutku nesumnjivo još uvijek dugo, ali nije bilo tako davno kada je na mreži bio konsenzus da Snyder Cut nikada neće biti objavljen. S druge strane, velika je razlika samo dovršiti već snimljeni film koji čeka u arhivi, i snimiti potpuno novi nastavak ‘od nule’. Nije poznato ni postoji li i scenarij za eventualni JL2.

Trenutno su sve oči uprte u Snyder Cut, a njegovo objavljivanje za nekoliko tjedana zasigurno će potaknuti razgovor o tome što slijedi. Snyder je već planirao priču za nastavak, a on je više puta zadirkivao kako je kraj JL-a trebao postaviti ono što slijedi. Bez planiranja za JL2, velika je vjerojatnost da će Snyder Cut isporučiti masivni cliffhanger koja će ostaviti publiku koja želi vidjeti što će se sljedeće dogoditi. Hoće li priča Justice League 2 ikada oživjeti na ekranu ili nekom drugom mediju, ostaje za vidjeti, ali Snyder očito ne očekuje da će se to dogoditi upravo sada.

Similar Posts