Zack Snyder otkrio najbolju do sada sliku Darkseida iz njegovog reza 'Justice League'

Zack Snyder podijelio sliku Darkseida iz njegovog Justice League snimka

Zack Snyder konstantno zadirkuje fanove raznim informacijama i slikama iz svoje verzije Justice League filma, istovremeno ih obraduje i izludi s onim što je moglo biti. 

Snyder rutinirano koristi svoj Vero društveni profil kako bi podijelio detalje o svom čuvenom #SnyderCut ovog superhero tima. Ovo je međutim, najveće otkriće do sada. Pogledajte Darkseid!

Nije tajna da je Zack Snyder gradio Darkseid, klasičnog Justice League negativca, koji je trebao postati glavni protivnik herojima u ovom DC ansamblu. Ali nakon puštanja Doomsday u Batman v Superman: Dawn of Justice, Snyder je odlučio krenuti s Steppenwolfom, što je trebalo voditi do Darkseid.

Citat koji je dodao u svom Vero postu, o zvonu koje je ne može biti odzvonjeno, je direktna referenca na Lex Luthor (Jesse Eisenberg) na kraju Dawn of Justice, koji upozorava Batmana (Ben Affleck) da veće prijetnje postoje u svemiru, a jednom kada znaju da je Superman (Henry Cavill) ubijen, one će početi dolaziti.

Sjećate se ovoga?

To nije jedini nagovještaj Darkseida u Justice League filmu. Očigledno tu je i cijela “Knightmare” sekvenca gdje se Batman sukobljava s nebrojenim vojnicima Darkseida i Steppenwolfa, za koje je Snyder govorio da su dugoročno zadirkivanje dolaska glavnog negativca.

Neki bi mogli reći da je Darkseid vrlo sličan Thanosu, velikom negativcu kojeg je Marvel Studios napokon doveo na velike ekrane u Avengers: Infinity War. Darkseid gospodari planetom Apokolips. Njegov ultimativni cilj je potpuna dominacija cijelog svemira. Ne traži da ukloni polovicu svemira, radi ravnoteže. Ali to je ista osnova u suštini.

A sada, što to Zack Snyder radi? Da, on održava zanimanje za njegovom cjelokupnom vizijom DCEU. A dok on (i veliki kontingent glasnih fanova) održavaju plamen zanimanja živim, Warner Bros i DC svemir su krenuli dalje. Joss Whedon je uskočio i režirao Justice League, mijenjajući ton kompletne franšize.

Međutim, fanovi i dalje konstantno žele Zack Snyderovu verziju Justice League, zato što mnogi fanovi misle da je bolja, mračnija interpretacija materijala. A svaki puta kada Snyder objavi ovako nešto, to ponovno dodatno ohrabri fanove, te im samo bude teže nastaviti s ovim DCEU.

Mi možda nikada nećemo vidjeti misteriozni “Snyder Cut” Justice League filma. Ali za nekoliko tjedana, bit ćete u mogućnosti vidjeti sljedeće poglavlje u DCEU kada James Wan pusti Aquamana u kina, u kojem su zvijezde filma Jason Momoa i Amber Heard, 21. prosinca ove godine. Idete gledati? Ili ostajete kod kuće i tražite #SnyderCut putem društvenih mreža?

Similar Posts