Zack Snyder podijelio prvi pogled na svog Steppenwolfa i on je zaista zastrašujuć

Zack Snyder podijelio prvi pogled na svog Steppenwolfa i on je zaista zastrašujuć

Bilo je puno problema s kino rezom Justice League, ali glavni među njima bio je Steppenwolf. S obzirom na to da je on stripovski zlikovac, bio je poprilično slab, što je iznenađenje s obzirom na činjenicu da je Joss Whedon u filmovima o Avengerima isporučio učinkovite antagoniste u Lokiju i Ultronu.

Nije ni pomoglo što Steppenwolf izgleda tako ne impresivno, sa svojim crtanim izgledom koji se mnogim fanovima nije svidio. Zasigurno nije izgledao tako opako kao što je Zack Snyder zadirkivao u izbrisanoj sceni iz filma Batman v Superman: Dawn of Justice,, a vjerojatno je bio pojednostavljen kako bi uštedjeli novac na vizualnim efektima, dok je Whedon ponovno morao snimiti većinu filma.

Sada će Snyder ipak podijeliti svoju viziju zahvaljujući HBO Max, a dok se na DC FanDomeu priprema trailer za “Snyder Cut”, filmaš je danas na Vero podijelio ogromno zadirkivanje. Kao što možete vidjeti dolje, ova originalna verzija Steppenwolfa je prilično opakija.

Zapravo, izgleda jako zastrašujuće, a iako je ovo niska rezolucija, jasno je da će Steppenwolf u Justice League Zacka Snydera izgledati mnogo više u skladu s onim što smo vidjeli u konceptualnoj umjetnosti.

Što mislite o ovom izgledu prvog neprijatelja Lige?

Druge je zanimalo i ovo...