Darkseid će biti u Zack Snyderovom rezu 'Justice League'

Zack Snyder podijelio novi brutalni pogled na Darkseida iz Justice League

Justice League redatelj Zack Snyder se vraća s novom velikom slikom iz svog dugo spominjanog “Snyder Cut” filma, ovaj put potvrđujući dvije velike informacije o filmu. U objavi Snyder je otkrio nikog drugog nego Darkseida, koji stoji na bojnom polju uzimajući živote bezbroj neprijatelja i pripremajući se za uporabu Anti-Life Equation. Prema opisu koji je došao uz Snyderovu sliku čini se da se ovo odvijalo puno godina prije većine stvari u DCEU zato što je jedan određeni lik trebao imati cameo ulogu u toj sceni.

“Uxas čisti obranu zemlje od anti-life equation,” Snyder je napisao. “bolje da se čuva Davida Thewlisa.”

Thewlis kao što znamo je glumio negativca u filmu Wonder Woman iz 2017. godine, Grčkog boga rata Aresa. Ranije je otkriveno da bi se u Snyderovoj verziji filma pojavila inačica lika, iako s drugim glumcem koji glumi Aresa na setu. Nije poznato dali bi Thewlis samo posudio svoj glas toj ulozi, ali je jasno da bi se direktno sukobio s Darkseidom barem u toj jednoj sceni. Pogledajte objavu ispod.

Snyder je već jako puno pričao o svojim planovima za Justice League film, otkrivajući da je na ostalo puno ideja koje su izrezane iz kino verzije filma. Zapravo, morali su izmijeniti jako puno toga u originalnom scenariju nakon što su Warner Bros. šefovi bili nezadovoljni podijeljenim mišljenjima na Batman v Superman: Dawn of Justice, s mnogim od tih ideja povezanim direktno s Darkseidom.

Zaista je šteta što nismo imali prilike vidjeti više Darkseida u Justice League filmu, kao i u DCEU općenito. Pitanje je sada hoćemo li i kada uopće dobiti priliku za time. Ako pogledamo, Warner Bros. i DC se sada uglavnom fokusiraju na pojedinačne heroje, a iskoristiti Darkseida u samo jednom filmu i to u borbi samo s jednim herojem mislim da nema velikog smisla. Nadam se da u budućnosti imaju planove za neki novi timski film.

Similar Posts