Zack Snyder otkrio tko bi glumio Catwoman uz Affleckovog Batmana

Zack Snyder otkrio tko bi glumio Catwoman uz Affleckovog Batmana

Iako Zack Snyder nikada nije stvorio vlastitu verziju Seline Kyle za DC Extended Universe, redatelj Justice League kaže da bi Carlu Gugino volio vidjeti kao Ženu mačku. Kad smo Batmana prvi put upoznali u DCEU-u, bila je to starija verzija Brucea Waynea kako ju je prikazao Ben Affleck. Samo se aludiralo na prošlost lika, a mi obožavatelji DC-a nikada nismo vidjeli novi pogled na Catwoman u ovom određenom filmskom svemiru. Iako Snyder nikada nije istraživao ovaj dio priče o Batmanu u svojim DCEU filmovima, to ne znači da nije razmišljao što joj se dogodilo.

Ovaj tjedan, Zack Snydera pojavio se u live streamu za video intervju s The Nerd Queens na YouTubeu, a tema da Gugino glumi Catwoman pojavila se tijekom chata. Uz slaganje da bi bila izvrsna za ulogu, Snyder je također otkrio kako ju je mogao uključiti u DCEU, sugerirajući da se Batman i Catwoman okupljaju nakon stjenovite povijesti i godina razdvajanja.

“Vjerojatno bih rekao da je Carlina žena-mačka savršena. Morali biste reći, postoji povratna slika od prije deset godina, gdje su oni bili zajedno. A onda ju je morao uhititi, ne znam što se dogodilo, ili je morao ju je pustiti i to ga je dotuklo. A sad, tko zna što sada radi, vodi nekakve međunarodne starine ili nešto slično, a on se mora povući i oni se pronađu. Da, mislim da Carla jest — da, ona je dobra. “

Zack Snyder otkrio tko bi glumio Catwoman uz Affleckovog Batmana

Možda Carla Gugino kao Catwoman nije na kartama, ali Gothamova najvještija provalnica mačaka ipak će se uskoro vratiti na veliki ekran. Zoe Kravitz trenutno snima svoju ulogu u ulozi nasuprot Robertu Pattinsonu kao Bruce Wayneu u filmu The Batman, koji je smješten u samostalni svemir bez veza za priču sa Snyderovim DCEU filmovima. Procurile su slike Kravitz sa seta, a nju se također može vidjeti u karakteru u traileru koja je prethodno objavljen.

Mnoge su glumice u prošlosti glumile Catwoman i na velikom i na malom ekranu. Julie Newmar, Lee Meriwether i Eartha Kitt naizmjence su glumili ulogu u originalnoj televizijskoj seriji Batman i njezinom igranom filmu. Michelle Pfeiffer slavno je glumila ulogu u filmu Batman Returns iz 1992. godine, a Halle Berry je drugačije okrenula ulogu u filmu Catwoman iz 2004. godine. Anne Hathaway kasnije se pojavila kao Catwoman u The Dark Knight Rises 2012. godine, a Camren Bicondova glumila je mlađu verziju Seline u seriji Gotham.

Što se tiče Gugino, od tada je stvorila veće ime glumeći u hvaljenoj Netflixovoj horor seriji The Haunting of Hill House. Vratila se igrajući novog lika u sljedećoj seriji, The Haunting of Bly Manor, koja je objavljena ove godine. Gugino se također može vidjeti u nadolazećem trileru Gunpowder Milkshake uz Karen Gillan, Lenu Headey i Angelu Bassett.

Similar Posts