Zack Snyder otkrio najbolju do sada sliku Darkseida iz njegovog reza 'Justice League'

Zack Snyder otkrio prvi službeni pogled na Darkseid u ‘Justice League’

Zack Snyder je fanovima napokon dao ono što su već dugo vremena željeli vidjeti, iako u filmu, a to je prvi pogled na Darkseid u ‘Justice League’ filmu. Snyder nas često zadirkuje slikama iz svog ‘Snyder cut’ filma Justice League, a ovog puta smo dobili prvi pogled na glavnog negativca iz sjene, ono što je trebao biti ekvivalent Thanosu iz Marvelovog Filmskog Svemira, a to je ‘big bad’ Darkseid. Kako svi znamo, do toga nažalost nije došlo, ali sada barem imamo prilike djelomično vidjeti što je moglo biti.

Već je prije, putem komentara na Instagramu, Aresov glumac Nick McKinless otkrio da je navodno postojala scena cijele bitke između Aresa i mlađeg Darkseida kada je prvi puta napravio invaziju na Zemlju. Glumac kaže da je vježbao četiri mjeseca kako bi izgledom ušao u formu Boga Rata, samo kako na kraju ne bi bio kreditiran za tu ulogu.

Ova vijest je samo posljednja u Zacku Snyderovom izvornom izdanju Justice Leaguea, koji je trebao predstaviti Darkseida. Zack Snyderova originalna verzija od pet međusobno povezanih filmova DC proširenog svemira je trebala uključivati scene Mladog Darkseida vs Aresa i druge Grčke Bogove u prvom invaziji Zemlje, ubojstvo Lois Lane i pola Justice Leaguea, i Darkseid kako preuzima kontrolu nad Supermanom skrhana srca uz pomoć Anti-Life Equation.

U nastavku pogledajte prvi pogled na Darkseid kojeg smo trebali vidjeti u Justice League filmu.

VERO: Zack Snyder reveals Uxas (Young Darkseid) using the anti life equation in his Justice League cut. from r/DC_Cinematic

Redatelja Zack Snydera, zvijezde Justice League filma su Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J. K. Simmons i Ciarán Hinds.

Similar Posts