Zack Snyder otkrio novi pogled na Affleckovog Batmana u Knightmare odijelu

Zack Snyder otkrio novi pogled na Affleckovog Batmana u Knightmare odijelu

Prikazano u Zack Snyderovom Batman V Superman: Dawn of Justice tijekom scene predviđanja, Ben Affleckov Batman nosio je Knightmare odijelo. U toj sceni, Batman je zamislio post-apokaliptični svijet kojeg kontrolira totalitarni Superman. U toj dugačkoj sceni koja se jako svidjela fanovima, Affleckovog Batmana napadnu parademoni, te se suoči i sa samim Supermanom. Ta Knightmare scena je trebala posaditi sjeme za buduće Justice League filmove.

Naravno, sada kada je Ben Affleck napustio DCEU i Zack Snyder više nije povezan s režiranjem budućih filmova u franšizi, ta Knightmare scena je postala zaboravljena. Unatoč manjku budućeg sadržaja u DCEU za Afflecka i Snydera, ovaj potonji je odlučio podijeliti putem svog društvenog profila novu sliku Batmana u Knightmare odijelu.

Tu sliku možete pogledati ispod.

VERO: Zack Snyder shared an Image of Knightmare Batman. from r/DC_Cinematic

Iako ovdje ne vidimo ništa posebno novo, ovo je nešto što Snyder nikada nije podijelio, a i odlično je ponovno vidjeti Afflecka u tom Knightmare odijelu. Slika je visoke kvalitete, tako da se bez problema mogu pregledati i najmanji detalji.

Prošlih godinu dana i malo više, Snyder je putem svog Vero društvenog profila dijelio slike iz svog vremena rada na DCEU franšizi. Snyder i fanovi se i dalje nadaju da će možda dobiti priliku jednog dana vidjeti njegovu verziju Justice Leaguea.

Što mislite o toj sekvenci u BvS filmu i kako vam se svidio Affleck u tom Knightmare odijelu?

Similar Posts