Zack Snyder otkrio nove detalje za njegov 'Justice League'

Zack Snyder otkrio nove detalje za njegov ‘Justice League’

Fanovi ne moraju puno više čekati da Zack Snyder’s Justice League debitira na HBO Maxu. U međuvremenu, Snyder gradi hype s novom slikom koja prikazuje Cyborga spremnog za bitku i zadirkuje ulogu Martian Manhuntera u filmu. Na slici je Cyborg u punom oklopu i, pretpostavlja se, krenuo u borbu. Uz kadar je priložen citat koji također sugerira toliko. “Dolazi rat” pripisuje se Martian Manhunteru. Otkriveno je da je lik Harryja Lennixa Calvin Swanwick trebao biti izložen kao Martian Manhunter u Justice League, a potvrđeno je da će se to i dogoditi u Snyder Cut.

Snyder je prethodno ponudio uvid u to kako će Martian Manhunter izgledati u filmu i potvrdio da je lik uključen u Snyder Cut. Ovaj novi dijalog citiran na slici Cyborga sugerira veću ulogu nego što su obožavatelji očekivali. Snyderov stidljiv odgovor obožavateljima u komentarima njegove objave čini isto.

Zack Snyder otkrio nove detalje za njegov 'Justice League'

“Harry Lennix pretvara se da je čovjek, ali radi sjajan posao, ali ima taj odnos s Lois koji je započeo u Man of Steel ako nekako pratite njihovu vezu”, rekao je Snyder. “Harry razumije kako postoji veza između Lois i Clarka, za kojega je, naravno, znao da je Superman.”

HBO Max i Warner Bros. Pictures pružaju Zacku Snyderu iz Justice League-a cjelovitu obradu filma. To uključuje zvučno izdanje glazbe WaterTower Music, te kuriranu kolekciju potrošačkih proizvoda tvrtke Warner Bros., dostupnu ekskluzivno putem DC Shopa (lol, ovaj članak nije sponzoriran).

Zack Snyder’s Justice League službeno izlazi 18. ožujka na HBOMax u SAD-u te HBO servisima u Europi.

Similar Posts