Zack Snyder otkrio najbolju do sada sliku Darkseida iz njegovog reza 'Justice League'

Zack Snyder otkrio najbolju do sada sliku Darkseida iz njegovog reza ‘Justice League’

Slijedom nedavnog pritiska da dobije svoju verziju Justice Leaguea u nekom obliku, Zack Snyder je podijelio sliku Wonder Woman glumice Gal Gadot obavljajući automatiziranu zamjenu dijaloga za scenu u kojoj se pojavio Darkseid. Ovog trenutka nije jasno je li to bio dio ratnog slijeda prikazanog u flashbacku na početku filma ili se mislilo dogoditi u vrhuncu Justice League filma, čiji detalji nisu do kraja otkriveni.

Zack Snyder je podijelio sliku Gal Gadot kako se priprema za ADR s Darkseidovim scenama preko Vero, a  primjerak možete vidjeti ispod:

OTHER: Zack Snyder shared photo of Gal Gadot performing ADR (late stages of production) from r/DC_Cinematic

Kako sada stoje stvari, Warner Bros. ne planiraju objaviti Zack Snyderovu verziju Justice Leaguea, nakon što je film u kinima izgubio više od 60 milijuna dolara. Ipak, Zack Snyderovo nedavno guranje vjerojatno znači da je na njihovom radaru više nego što je bio ranije, a neki se nadaju da bi ova verzija Justice League mogla biti objavljena putem HBO Max-a.

Mi se nadamo da ćemo jednog dana imati prilike vidjeti taj mitski Snyderov rez Justice League filma i saznati što smo to propustili u konačnom filmu.

Similar Posts