Zack Snyder objavio sliku svog reza 'Justice League' s dokazima da stvarno postoji

Zack Snyder objavio sliku svog reza ‘Justice League’ s dokazima da stvarno postoji

Zack Snyder je objavio možda svoju najdirektniju potvrdu do sada da njegov rez Justice League filma zaista postoji.

Redatelj je podijelio putem Instagrama i Vero aplikacije sliku na kojoj se vide označene kutije filmskih traka i na kojima piše “Justice League Director’s Cut.”

Snyder je napisao: “Je li stvarno? Postoji li? Naravno da postoji.”

Slika također potvrđuje dužinu filma od 214 minuta – što je ogromnih 3 sata i 34 minute vremena na ekranu (u usporedbi s kino verzijom Justice League filma, koji je trajao otprilike 2 sata).

Pogledajte sliku Zack Snyderovog dokaza o postojanju Justice League Snyder Cuta

Unatoč izvorima unutar Warner Bros., koji uglavnom odbijaju ikakvu mogućnost da Snyderov rez Justice League filma uopće postoji, čini se prilično neizbježnim da će se njegov rez filma vidjeti u nekom obliku – u najmanju ruku, kućnoj video inačici Justice League koja sadrži hrpe prethodno neviđenih izbrisanih scena redatelja.

To je zato što holivudska povijest ima mnogo primjera studija koje ponovo objavljuju znanstvene fantastike i fantasy naslove na kućnom videozapisu s alternativnim uređivanjima za entuzijaste i kolekcionare – čak i ako se originalni film smatrao razočaranjem (poput Abyss i Alien 3).

I rijetko je bilo toliko zanimanja za alternativnu montažu filma nego što je to slučaj za Justice League. Samo je pitanje koliko će dugo fanovi morati čekati – na primjer, trebalo je desetljeće da se pravi redateljski rez Blade Runnera ispusti.

Nadamo se da nećemo morati toliko dugo čekati za vidjeti Snyderov rez Justice League filma.

Similar Posts