Zack Snyder objavio hrpu novih fotografija svog Justice League reza kao Božićni poklon fanovima

Zack Snyder objavio hrpu novih fotografija svog Justice League reza kao Božićni poklon fanovima

Sretan Božić svim fanovima Zacka Snydera i njegovog Justice League reza filma, jer stiže hrpa do sada ne objavljenih slika.

Snyder aktivno dijeli slike iz svoje verzije Justice League filma – ne kino verzije, koja je izdaja njegove vizije – putem svog društvenog profila na Vero. Ove slike nastavljaju “Sveti Gral” temu koju Snyder gura posljednjih nekoliko dana, odnoseći se na svoju verziju od 214 minuta Justice League filma kao Gral.

Sve je bilo započelo ovom slikom ispod

Referenca je na fantastičan film fantazije Excalibur iz 1981. godine, gdje Perceval (Paul Geoffrey) kreće na zadatak traženja Svetog Grala kako bi spasio Kralja Arthura. Je li to slično Bruce Wayneu (Ben Affleck) koji ima zadatak Unite the Seven kako bi vratio Supermana (Henry Cavill) natrag?

Snyder je ovog Božića nastavio tu temu, objavivši hrpu slika – nekih starih, nekih novih – iz svog Justice League reza, koji nastavljaju ovu temu i sinkroniziraju se s citatom iz Excalibura. Započelo je sa slikom Batmana i nastavilo se s dvije dobre slike Cyborga.

Prave bombe su stigle kasnije. Prvo je započelo s uskrsnim Cavillom kao Supermanom. To je prvi puta da smo vidjeli Clarka na Vero, osim slike Crnog Odijela, jer je Snyder govorio da on još nije uskrsnuo iz svog groba.

Ti si ARTHUR! To poprilično otkriva. On je ‘kralj’ kojeg je Bruce želio spasiti traženjem Grala. Tko bi pretpostavio, da je cijelo ovo vrijeme, Justice League bila posveta Excaliburu!

Nakon te slike u kojoj je prikazan Bruce kako je našao što je izgubljeno, Snyder je objavio ultimativnu bombu, sliku koja će zasigurno biti dijeljena od Snyderovih fanova još godinama.

Ali kada Zack? To je ultimativno pitanje koje imaju svi oni koji čekaju Zack Snyderov Rez Justice League filma. Mi i dalje ne znamo kada će to biti, ali nakon hrpe ovih Božićnih objava, definitivno se čini kao da je bliže nego ikada.

Similar Posts