Zac Efron potvrdio da je gotovo umro snimajući novu seriju u Papua Nova Gvineja

Zac Efron potvrdio da je gotovo umro snimajući novu seriju u Papua Nova Gvineja

Zac Efron je sada ponovno zdrav nakon što se prošlog tjedna jako razbolio snimajući svoju novu seriju preživljavanja zlokobno nazvanu Killing Zac Efron in Papua New Guinea.

Glumac se oglasio putem Instagrama kako bi dao fanovima do znanja da se osjeća bolje nakon što su procurili izvještaji da je zaražen potencijalnom po život zaraznom bolešću. “Zahvalan sam svima koji su se javili. Ja sam se zarazio u Papua Nova Gvineja, ali sam se brzo oporavio i završio fantastična 3 tjedna u P.N.G.,” on je napisao.

“Vratio sam se kući za praznike s obitelji i prijateljima. Hvala svima za ljubav i zabrinutost, vidimo se 2020!” On je dodao.

The Sunday Telegraph je izvijestio da je glumac bio u sred snimanja u nadolazećoj Quibi seriji kada se razbolio. Tada je brzo prevezen u bolnicu u Australiji, koja je izvijestila da se Efron zarazio nekim tipom Tifusa ili neke druge slične bakterijske infekcije. Telegraph donosi da se Efron vratio u Ameriku na Badnjak.

Reality šou, koji je najavljen još u studenom, će vidjeti Efrona kako odlazi “duboko u džunglu udaljenog, opasnog otoka kako bi upisao svoje ime u povijest ekspedicije.” Quibi platforma treba započeti s prikazivanjem 06. travnja 2020. godine.

“Naginjem ekstremnim okolnostima i tražim mogućnosti koje me izazivaju na svim razinama,” rekao je Efron, koji je i producent serije. “Uzbuđen sam istražiti bilo koji neistraženi teritorij i otkriti kakve vas neočekivane avanture čekaju!”

Efron se uslikao kako istražuje Papua Nova Gvineja s  lokalnim ljudima ranije ovog mjeseca.

Similar Posts