Teško je ignorirati činjenicu da, kako se čini, Marvel sastavlja tim Young Avengersa (Mladih Avengera) na velikim i malim ekranima, a sada novi izvještaji tvrde da za njih postoje planovi na Disney+.

U Avengers: Endgame, skok od pet godina nam je pokazao Cassie Lang u godinama kada se konačno može uklopiti kao Stature, a mi već znamo da Marvel Studios ima planove za likove poput Kate Bishop/Hawkeye i Ms. Marvel (također postoje glasine da će Wiccan i Speed imati svoje debije u WandaVision).

Sada, Full Circle Cinema dijeli glasinu od Daniela Richtmana (lovca na glasine) u kojoj on tvrdi da postoje planovi za Young Avengers projekt na Disney+.

S nedavnim izvještajima koji su nas zadirkivali uvođenjem Ms. America Chavez, definitivno se osjeća kao da se ovaj tim mladih superjunaka okuplja, a bio bi vrlo interesantan potez Marvel Studiosa da njih debi napravi na Disney+ streaming mreži, umjesto u kino dvoranama.

Međutim, za sada postoji jako puno glasina oko onoga što dolazi na Disney+ i, barem trenutno, ovo se sve čini više kao igra pogađanja nego išta drugo. Svejedno, serija nešto poput The Defenders koja okuplja sve te mlade superheroje bi mogla biti vrlo zabavna, a također bi mogla daleko dogurati u proširivanju The Avengers franšize.

Kao i uvijek, čim saznamo nešto više izvijestit ćemo vas.