X- Men zvijezda Patrick Stewart otkriva da se nedavno našao s Kevinom Feigeom kako bi razgovarali o Professor X

X- Men zvijezda Patrick Stewart otkriva da se nedavno našao s Kevinom Feigeom kako bi razgovarali o Professor X

Zahvaljujući Disneyjevoj kupovini 20th Century Fox, prava na X-Men su se sada vratila u ruke Marvel Studiosa. To znači da ćemo mi dobiti reboot franšize u sljedećih pet godina ili nešto blizu toga, a sada je legendarni glumac Sir Patrick Stewart otkrio da se nedavno našao s Kevinom Feigeom kako bi razgovarali o Charlesu Xavieru.

Sada, teško je reći jeli mu ponuđeno da ponovno igra tu ulogu (zvuči kao da je tako nešto barem bilo sugerirano), ali što god da je slučaj, Stewart je nastavio dalje nakon Logana.

“Susreo sam se s Kevinom Feigeom prije par mjeseci i mi smo imali dugački, dugački razgovor,” on kaže za Digital Spy. “I bilo je pokreta i sugestija, koji uključuju Charlesa Xaviera.”

X- Men zvijezda Patrick Stewart otkriva da se nedavno našao s Kevinom Feigeom kako bi razgovarali o Professor X

“Evo u čemu je problem. Da mi nismo napravili Logana, onda da, ja bi vjerojatno bio spreman još jednom ući u ta kolica i bio Charles Xavier,” Stewart je rekao. “Ali Logan je sve to promijenio.” On se prisjetio kako je pored Hugha Jackmana gledao film i kako se slomio nakon što je njegov kolega pustio suzu za Xavierovom sudbinom i onda ponovno kada je Wolverine doživio svoju.

“Hugh me uhvatio za ruku i držali smo se tako posljednjih sedam ili osam minuta filma zato što je bilo toliko stvari oko kojih smo bili uznemireni,” on pojašnjava. “Bili smo dirnuti pričom. Bili smo dirnuti jedan s drugim. Bili smo dirnuti filmom. No oboje smo donijeli odluku da smo se oprostili i od naših likova. U tom smislu, to nije bila samo smrt ta dva lika u franšizi, nego je to bio i naš oproštaj tim ulogama također.”

Patrick je bio fenomenalan kao Charles Xavier, ali on već ima 79. godina, pa tako mogućnost da on reprizira ulogu vjerojatno neće uspjeti, pogotovo ako ćemo dobiti daleko više fizičku verziju poput one u trenutnim X-Men stripovima. Ipak, ne može se poreći da bi rado bili muha na zidu tijekom razgovora Stewarta i Feigea, a i dalje zvuči kao da se mogao vratiti kao Professor X.

Similar Posts